Povezane vesti

Nakon drame sa ćerkom, jana dobijala poruke od koleginica Evo šta piše u njima, pevačica sve otkrila

Nakon drame sa ćerkom, jana dobijala poruke od koleginica Evo šta piše u njima, pevačica sve otkrila

Alo pre 1 sat
Jana Todorović dobijala poruke od koleginica. O pevačici Jani Todorović danima se pričalo! Folkerka je zbog obraćanja ćerki Kristini pred kamerama naišla na brojne osude, odnosno kada je rekla da njena naslednica nije za kamere te da neće više davati… »
Janu slomila tragedija, srce joj krvari: Sve sada podseća na njega…

Janu slomila tragedija, srce joj krvari: Sve sada podseća na njega…

Svet & Skandal pre 2 sata
Tuga Jane Todorović koja traje godinama i danas je ostavila dubok trag na emotivnom nastupu popularne pevačice. Jana Todorović je pred kamerama izgovorila reči koje su rastužile javnost, otkrivajući da se priprema numera posvećena prerano preminulom… »
„Nisam loša majka“: Jana Todorović progovorila o skandalu sa ćerkom – „Popila sam“

„Nisam loša majka“: Jana Todorović progovorila o skandalu sa ćerkom – „Popila sam“

Nova pre 3 sata
Pevačica Jana Todorović pojavila se sinoć u javnosti, te se dotakla nove pesme, ali i skandala sa ćerkom koji se desio nedavno, a o čemu su brujali svi. „Uradila sam pesmu koju sam posvetila sestriću, jedva čekam da je objavim, jedva čekam da ljudi čuju… »
Janu zvale kolege sa estrade zbog skandala sa ćerkom: Pevačica prvi put o drami i rečima koje je izgovorila

Janu zvale kolege sa estrade zbog skandala sa ćerkom: Pevačica prvi put o drami i rečima koje je izgovorila

Mondo pre 11 sati
Danima se pričalo o neprijatnoj situaciji koji se desila na 18. rođendanu sina Viki Miljković, a glavne akterke bile su Jana Todorović i njena ćerka Kristina. Folkerka se sinoć pojavila na jednom nastupu u Beogradu, gde se dotakla pomenute drame sa… »
"Nisam zla majka! Seka je rekla da taj potez liči na mene i smejala se" Jana iskreno o skandalu sa ćerkom i tragediji koja ju…

"Nisam zla majka! Seka je rekla da taj potez liči na mene i smejala se" Jana iskreno o skandalu sa ćerkom i tragediji koja ju…

Blic pre 20 sati
Pevačica Jana Todorović pojavila se večeras u javnosti, te se dotakla nove pesme, ali i skandala sa ćerkom i nedavne tragedije koja ju je uzdrmala. - Uradila sam pesmu koju sam posvetila sestriću, jedva čekam da je objavim, jedva čekam da ljudi čuju… »

Vesti dana »