Povezane vesti

Umro muzičar dragiša vasilić gile: Nikola Rokvić neutešan, podelio tužnu vest: "Hvala za svu ljubav, za svaku notu i…

Umro muzičar dragiša vasilić gile: Nikola Rokvić neutešan, podelio tužnu vest: "Hvala za svu ljubav, za svaku notu i…

Blic pre 27 dana
Pevač Nikola Rokvić na svom Instagram profilu oprostio se od dugogodišnji gitarista i bliskog prijatelja Dragiše Vasilića Gileta koji je iznenada umro. Nikola Rokvić je podelio emotivnu poruku na pomenutoj društvenoj mreži, neutešan od bola i tuge. - S… »
Preminuo muzičar, Nikola Rokvić slomljen od tuge: Dobri moj, hvala za svaku notu i drugarstvo

Preminuo muzičar, Nikola Rokvić slomljen od tuge: Dobri moj, hvala za svaku notu i drugarstvo

Hello pre 27 dana
Muzičar i sjajni gitarista Dragiša Vasilić Gile iznenada je preminuo u Beogradu. Od njega se emotivnom porukom oprostio pevač Nikola Rokvić. Rokvić je na svom Instagram profilu saopštio tužnu vest, istakavši da je izgubio dugogodišnjeg gitaristu i… »
Nikola Rokvić slomljen zbog smrti: Estrada u suzama, pevač se oprostio emotivnom porukom

Nikola Rokvić slomljen zbog smrti: Estrada u suzama, pevač se oprostio emotivnom porukom

Mondo pre 27 dana
Poznati gitarista Dragiša Vasilić Gile preminuo je, a vest o njegovoj smrti duboko je potresla domaću muzičku scenu. Povodom ove tužne vesti oglasio se njegov blizak prijatelj i dugogodišnji saradnik Nikola Rokvić. Folker je dirljivom porukom izrazio bol… »
Preminuo muzičar: Nikola Rokvić slomljen od tuge, na emotivan način se oprostio od kolege: S Bogom, dobri moj...

Preminuo muzičar: Nikola Rokvić slomljen od tuge, na emotivan način se oprostio od kolege: S Bogom, dobri moj...

Kurir pre 27 dana
Iznenada je preminuo poznati gitarista Dragiša Vasilić Gile, a od njega se emotivnom porukom oprostio pevač Nikola Rokvić. Rokvić je na svom Instagram profilu saopštio tužnu vest, istakavši da je izgubio dugogodišnjeg gitaristu i bliskog prijatelja s… »
Preminuo je Nikola Rokvić saopštio tužne vesti, veliki gubitak

Preminuo je Nikola Rokvić saopštio tužne vesti, veliki gubitak

Alo pre 27 dana
Dragiša Vasilić Gile je preminuo. Gitarista Dragiša Vasilić Gile je preminuo, a povodom tužne vesti oglasio se njegov blizak prijatelj i saradnik, pevač Nikola Rokvić, koji nije krio tugu. Rokvić je uz fotografiju Gileta podelio emotivnu poruku i izrazio… »
Iznenada umro muzičar, oglasio se Nikola Rokvić: Utvrdjuje se uzrok smrti

Iznenada umro muzičar, oglasio se Nikola Rokvić: Utvrdjuje se uzrok smrti

Telegraf pre 27 dana
Pevač Nikola Rokvić objavio je na svom Instagram profilu da je preminuo njegov dugogodišnji gitarista i blizak prijatelj, Dragiša Vasilić Gile. Rokvić je uz fotografiju Gileta podelio emotivnu poruku i izrazio duboku tugu zbog gubitka čoveka s kojim je… »

Vesti dana »