Povezane vesti
Tandem koji se dugo čekao: Evo ko je napisao pesmu Zdravku Čoliću, poznati svi detalji
B92 pre 8 sati
Regionalne zvezde i vrhunski muzičari Zdravko Čolić i Tonči Huljić, nakon višedecenijskog poznanstva, zajedno rade na muzičkom projektu. Zdravko Čolić i Tonči Huljić govorili su o poznanstvu i saradnji, a plod toga čućemo sledeće nedelje, kada izlazi… »
"Starija je stabilna, a sudbina te uvek sačeka": Čola bez zadrške o ćerkama, ponovo iznenadio izjavom
Mondo pre 10 sati
Pevač Zdravko Čolić u najnovijem intervjuu otvoreno je govorio o svojim ćerkama, Lari i Uni, te je otkrio da li priželjkuje da postane deda. Čola je istakao da bi rado odložio taj trenutak koliko god je moguće. "Pa ja bih to, koliko god mogu, odložio bez… »
"Ja bih to odložio..." Čola ima 74 godine i još ne bi da postane deda - evo šta misli o ćerkama
Kurir pre 14 sati
Pevač Zdravko Čolić (74) govorio je i o porodici, ćerkama i priznao da još ne priželjkuje da postane deda. Naime, on je u zajedničkom intervjuu sa Tončijem Huljićem za IN Magazin, pored priče o njihovoj saradnji, progovorio je o privatnom životu o kojem… »
"Sudbina je sudbina, starija ćerka je stabilna": Zdravko Čolić otkrio da li priželjkuje da dobije unuče
Blic pre 14 sati
Pevač Zdravko Čolić u poslednjem intervju govorio je o ćerkama Lari i Uni, a tom prilikom je priznao da li priželjkuje da postane deda. Čola ističe da bi to odložio koliko je god to moguće. - Pa ja bih to, koliko god mogu, odložio bez obzira na godine… »
Zdravko Čolić otkrio da li priželjkuje da postane deda: „Odložio bih to koliko mogu“
Nova pre 15 sati
Legendarni Zdravko Čolić u zajedničkom intervjuu sa Tončijem Huljićem za IN Magazin, pored priče o njihovoj saradnji, govorio je i o porodici i priznao da još ne priželjkuje da postane deda. Povod razgovora bila je pesma koju je Tonči Huljić napisao za… »
"Ja bih to odložio bez obzira..." Čola progovorio o porodici, otkrio da li priželjkuje da dobije unuče
Telegraf pre 15 sati
Legendarni Zdravko Čolić govorio je i o porodici, ćerkama i priznao da još ne priželjkuje da postane deda. Naime, on je u zajedničkom intervjuu sa Tončijem Huljićem za IN Magazin, pored priče o njihovoj saradnji, progovorio je o privatnom životu o kojem… »
Vesti dana »
Teška nesreća na mostu na adi: Sudarilo se više automobila, jedno vozilo potpuno uništeno: Policija na terenu, saobraćaj obustavljen (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Palmin sin na rođendanu Jovane Jeremić: Dalibor došao sa Dačićevim sinom Lukom - izljubili se sa slavljenicom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Ovo je milena (56) koja je umrla u Turskoj: Preduzetnica se 20 dana borila za život nakon što su joj greškom lekara probušena creva tokom liposukcije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Budite složni i verujte u Srpsku i ona će pobediti" Vučević: Narodna skupština RS simbol volje srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana