Повезане вести
"Сада ме је срамота тога" Сестричина Наташе Беквалац признала све о односу са Сашом Ковачевићем, све испливало на видело!
Ало 24.10.2025
Открила све о њиховом дописивању! Певачица и сестричина Наташе Беквалац, Сара Шекуларац, познатија као Зои, ретко се појављује у јавности, али је једном приликом испричала детаље немиле ситуације у којој се нашла кад је први… »
Познати певач искулирао сестричину Наташе Беквалац за дует! Послала му поруку, он је одбио: "Срамота..."
Телеграф 24.10.2025
Млада певачица Сара Шекуларац познатија под уметничким надимком Зои, недавно је говорила о свом посли, када је проговорила о старијем колеги ког је питала за дует, а он је одбио. - Сетила сам се нечег јако смешног. У једном… »
"Хоћеш ли да снимимо песму" Зои је послала поруку овом певачу, након речи које му је упутила он је искулирао
Курир 24.10.2025
Млада певачица Сара Шекуларац познатија као Зои, недавно је говорила о свом посли, али и старијем колеги Саши Ковачевићу. - Сетила сам се нечег јако смешног. У једном моменту сам писала Саши Ковачевићу јер сам била фан његове… »
Наша певачица писала колеги, он је искулирао: Ево какву му је поруку саставила, а оно што је уследило шокирало ју је само тако…
Блиц 24.10.2025
Певачица Сара Шекуларац, познатија као Зои признала је да је једном приликом писала колеги Саши Ковачевићу, али да је он искулирао њену поруку. Она наиме, тврди да је у питању била понуда за сарадњу, али је конверзација испрва… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане