Povezane vesti
"Sada me je sramota toga" Sestričina Nataše Bekvalac priznala sve o odnosu sa Sašom Kovačevićem, sve isplivalo na videlo!
Alo pre 8 sati
Otkrila sve o njihovom dopisivanju! Pevačica i sestričina Nataše Bekvalac, Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, retko se pojavljuje u javnosti, ali je jednom prilikom ispričala detalje nemile situacije u kojoj se našla kad je prvi put stupila u kontakt sa… »
Poznati pevač iskulirao sestričinu Nataše Bekvalac za duet! Poslala mu poruku, on je odbio: "Sramota..."
Telegraf pre 9 sati
Mlada pevačica Sara Šekularac poznatija pod umetničkim nadimkom Zoi, nedavno je govorila o svom posli, kada je progovorila o starijem kolegi kog je pitala za duet, a on je odbio. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši… »
"Hoćeš li da snimimo pesmu" Zoi je poslala poruku ovom pevaču, nakon reči koje mu je uputila on je iskulirao
Kurir pre 13 sati
Mlada pevačica Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je govorila o svom posli, ali i starijem kolegi Saši Kovačeviću. - Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi… »
Naša pevačica pisala kolegi, on je iskulirao: Evo kakvu mu je poruku sastavila, a ono što je usledilo šokiralo ju je samo tako…
Blic pre 14 sati
Pevačica Sara Šekularac, poznatija kao Zoi priznala je da je jednom prilikom pisala kolegi Saši Kovačeviću, ali da je on iskulirao njenu poruku. Ona naime, tvrdi da je u pitanju bila ponuda za saradnju, ali je konverzacija isprva otišla u skroz drugom… »
Vesti dana »
Teška nesreća na mostu na adi: Sudarilo se više automobila, jedno vozilo potpuno uništeno: Policija na terenu, saobraćaj obustavljen (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Palmin sin na rođendanu Jovane Jeremić: Dalibor došao sa Dačićevim sinom Lukom - izljubili se sa slavljenicom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Ovo je milena (56) koja je umrla u Turskoj: Preduzetnica se 20 dana borila za život nakon što su joj greškom lekara probušena creva tokom liposukcije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Budite složni i verujte u Srpsku i ona će pobediti" Vučević: Narodna skupština RS simbol volje srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana