Povezane vesti
Nina Đogani se zaposlila kod poznate pevačice Ustala rano za prvu smenu, pa pokazala koliko je iscrpljena nakon 10 dana rada…
Kurir pre 6 sati
Ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, nedavno se zaposlila u fitnes centru mamine koleginice Mie Borisavljević. Nina se sada oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju i pokazala koliko je iscrpljena nakon 10… »
Ujutru bez šminke, kakvu je ne znamo! Koleginica fotkala Ninu Đogani čim je stigla na posao, ne krije pospanost (foto)
Alo pre 9 sati
Lepotica pre svega! Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina, nedavno se zaposlila u fitnes centru Mie Borisavljević. Nina se sada oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju i pokazala koliko je iscrpljena nakon 10 dana rada… »
Nina Đogani se zaposlila kod poznate pevačice, a rano jutros objavila sliku pre smene: Bez šminke, ovakvu je retko viđamo
Blic pre 10 sati
Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina, nedavno se zaposlila u fitnes centru Mie Borisavljević. Nina se sada oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju i pokazala koliko je iscrpljena nakon 10 dana rada. Naime, Ninu smo uvek… »
"Imam dva bivša muža, trenutno nemam trećeg" Srpska glumica pokazala novu frizuru "Neukusno je koliko sam spremna to da uradim"…
Kurir pre 14 sati
Glumica Srna Lango oduvek važi za jednu od najnegovanijih dama domaće scene. Na svom Instagram profilu nedavno je podelila fotografiju na kojoj je pokazala novu, šik frizuru, a njeni pratioci nisu krili oduševljenje - kako njenim stilom, tako i… »
"Imam dva divna braka i dva divna bivša muža": Izjava naše glumice (53) pred kamerama iznenadila sve, a sad pokazala novu šik…
Blic pre 1 dan
Glumica Srna Lango važi za jednu od naših najlepših glumica. Naime, ona je sada na svom profilu na Instagramu pokazala svoju novu šik frizuru, a mnogi su bili oduševljeni i koliko glumica ima lepo i negovano lice iako je zagazila u šestu deceniju života… »
Vesti dana »
Teška nesreća na mostu na adi: Sudarilo se više automobila, jedno vozilo potpuno uništeno: Policija na terenu, saobraćaj obustavljen (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Palmin sin na rođendanu Jovane Jeremić: Dalibor došao sa Dačićevim sinom Lukom - izljubili se sa slavljenicom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane