Povezane vesti

"Porok će mi doći glave" Bojan Tomović u alkoholisanom stanju pao ispred kafane i zadobio povredu(foto)

"Porok će mi doći glave" Bojan Tomović u alkoholisanom stanju pao ispred kafane i zadobio povredu(foto)

Kurir pre 14 sati
Pevač Bojan Tomović, poznat ne samo po hitovima već i po brojnim skandalima, poput onoga da je ženu prevario sa njenim bratom, ponovo je dospeo u žižu javnosti. Bojan je nedavno, vraćajući se iz kafane u Budvi, u alkoholisanom stanju izgubio ravnotežu i… »
Bojan Tomović povređen: Porok će mi doći glave

Bojan Tomović povređen: Porok će mi doći glave

Svet & Skandal pre 13 sati
Pevač Bojan Tomović, poznat ne samo po hitovima već i po brojnim skandalima, poput onoga da je ženu prevario sa njenim bratom, ponovo je dospeo u žižu javnosti. Bojan je nedavno, vraćajući se iz kafane u Budvi, u alkoholisanom stanju izgubio ravnotežu i… »
Bojan Tomović zadobio ozbiljnu povredu glave: Odmah ga odvezli u bolnicu, ovo je prva slika

Bojan Tomović zadobio ozbiljnu povredu glave: Odmah ga odvezli u bolnicu, ovo je prva slika

Telegraf pre 15 sati
Pevač Bojan Tomović je zadobio posekotinu na glavi nakon čega je završio u Urgeetnom. Tomović, poznat ne samo po hitovima već i po brojnim skandalima, poput onoga da je ženu prevario sa njenim bratom, ponovo je dospeo u žižu javnosti. Bojan je nedavno… »
Pevač (42) zadobio povredu glave: Objavom zabrinuo sve: "Odmah sam išao da me ušivaju"

Pevač (42) zadobio povredu glave: Objavom zabrinuo sve: "Odmah sam išao da me ušivaju"

Blic pre 15 sati
Pevač Bojan Tomović (42) zabrinuo je sve poslednjom objavom na svom Instagram profilu. Naime, Bojan Tomović je pao kada se vraćao iz kafane i tom prilikom je zadobio povredu glave, a sliku sa posekotinom je objavio na pomenutoj društvenoj mreži. Kako se… »

Vesti dana »