Повезане вести
Војин је заслужан за све што сам данас: Слобода Мићаловић ретко говори о супругу, али сада је направила изузетак
Стори 24.10.2025
Глумци Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени. Иако су прво били пријатељи, љубав је убрзо планула, а Слобода и Војин су се венчали 12. маја 2008. године у Цркви Василија… »
"Манда ми је умро на рукама": Слобода Мићаловић први пут проговорила о кобном тренутку
Мондо 24.10.2025
Глумица Слобода Мићаловић ретко говори за медије, а сада је после дужег периода отворено проговорила о бројним темама, каријери, али и покојном колеги Манди Слобода се на самом почетку дотакла супруга Војина Ћетковића, те је… »
"Манда ми је умро на рукама": Слобода Мићаловић присетила се смрти колеге у позоришту, проговорила и о Војину Ћетковићу: "Он…
Блиц 24.10.2025
Глумица Слобода Мићаловић ретко говори за медије, а сада је после дужег периода отворено причала о разним темама. Слобода се на самом почетку дотакла супруга Војина Ћетковића, те је истакла да је он доста заслужан за њену… »
"Манда је умро на мојим рукама" Слобода Мићаловић о страшној трагедији на сцени: "Тај круг се затворио..."
Телеграф 24.10.2025
Глумица Слобода Мићаловић ретко говори за медије, а сада је после дужег периода отворено причала о разним темама, и оним најболнијим. Слобода се на самом почетку дотакла супруга Војина Ћетковића, те је истакла да је он доста… »
Вести дана »
Петер Мађар све изненадио: "Када се рат заврши, Европска унија ће се вратити руском гасу"
Телеграф пре 50 минутајош 35 повезаних
"Нападају нас на сваких 6 месеци" Огласио се Вук Бајрушевић након што се поново нашао на мети нападача: Бачен Молотовљев коктел на његов кафић
Блиц пре 2 сатајош 59 повезаних
СРЦЕ: Марта Кос би морала да зна да нови закони нису пут ка слободним изборима
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Србија и Украјина потписале Меморандум о разумевању о сарадњи у области евроинтеграција
Недељник пре 2 сатајош 48 повезаних