Povezane vesti
Vojin je zaslužan za sve što sam danas: Sloboda Mićalović retko govori o suprugu, ali sada je napravila izuzetak
Story pre 8 sati
Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako su prvo bili prijatelji, ljubav je ubrzo planula, a Sloboda i Vojin su se venčali 12. maja 2008. godine u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj… »
"Manda mi je umro na rukama": Sloboda Mićalović prvi put progovorila o kobnom trenutku
Mondo pre 12 sati
Glumica Sloboda Mićalović retko govori za medije, a sada je posle dužeg perioda otvoreno progovorila o brojnim temama, karijeri, ali i pokojnom kolegi Mandi Sloboda se na samom početku dotakla supruga Vojina Ćetkovića, te je istakla da je on dosta… »
"Manda mi je umro na rukama": Sloboda Mićalović prisetila se smrti kolege u pozorištu, progovorila i o Vojinu Ćetkoviću: "On…
Blic pre 14 sati
Glumica Sloboda Mićalović retko govori za medije, a sada je posle dužeg perioda otvoreno pričala o raznim temama. Sloboda se na samom početku dotakla supruga Vojina Ćetkovića, te je istakla da je on dosta zaslužan za njenu glumačku karijeru. "Što se… »
"Manda je umro na mojim rukama" Sloboda Mićalović o strašnoj tragediji na sceni: "Taj krug se zatvorio..."
Telegraf pre 13 sati
Glumica Sloboda Mićalović retko govori za medije, a sada je posle dužeg perioda otvoreno pričala o raznim temama, i onim najbolnijim. Sloboda se na samom početku dotakla supruga Vojina Ćetkovića, te je istakla da je on dosta zaslužan za njenu glumačku… »
Vesti dana »
Teška nesreća na mostu na adi: Sudarilo se više automobila, jedno vozilo potpuno uništeno: Policija na terenu, saobraćaj obustavljen (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je milena (56) koja je umrla u Turskoj: Preduzetnica se 20 dana borila za život nakon što su joj greškom lekara probušena creva tokom liposukcije
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Budite složni i verujte u Srpsku i ona će pobediti" Vučević: Narodna skupština RS simbol volje srpskog naroda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana