Povezane vesti
Ne priča sa kolegom iz Lexington benda! Vladan Savić javno priznao šta je razlog: ''Neke stvari on ni ne zna''
Alo 24.10.2025
Tek se sad saznalo. Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vuksom. Kako je priznao, među njima su se javili problemi zbog toga što je kolega iz benda bio sa njegovim bivšim devojkama… »
Vlada iz "Magla benda" godinama ne priča sa kolegom: Bio je sa mojim ženama
Story 24.10.2025
Vladan Savić, frontmen „Magla benda“, otkrio je da je imao nesuglasice sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. U emisiji na "Radio S3" odgovorio je na pitanje da li ga je navodno zvao u jedan ujutru posle proslave. – Imali smo neke… »
Vladan iz "Magla benda" godinama ne priča sa članom iz "Lexingtona": "Bio je sa mojim ženama"
Telegraf 24.10.2025
Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je priznao da su imali neke situacije u prošlosti, kao i to da je on bio sa nekim njegovim ženama. - Priča se da nisi u dobrom… »
Vlada iz "Magla benda" ne priča sa kolegom iz Leksingtona, a sad otkrio istinu o njivom odnosu: "Bio je sa mojim ženama"
Blic 24.10.2025
Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je priznao da su imali neke situacije u prošlosti, kao i to da je on bio sa nekim njegovim ženama. - Priča se da nisi u dobrom… »
"Vuksa treba da zna da je bio sa mojim ženama" Vlada iz Magla benda otkrio zbog čega ne priča sa kolegom: Imali smo neke…
Kurir 24.10.2025
Vladan Savić iz Magla benda progovorio je o svom odnosu sa kolegom iz Lexington benda, Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je iskreno priznao da su u prošlosti imali određenih nesuglasica, te otkrio da je on bio u vezi sa nekim ženama sa kojima je Vukša… »
Vesti dana »
"Prekršili ste primirje" Sve oči uprte u Liban, Evropa formira savez bez SAD! Amerikanci objavili snimak kako izgleda blokada Ormuza, danas sastanak 30 zemalja
Blic pre 32 minutajoš 31 povezana
Da li će biti kiše za maraton? Poznato kakav nas vikend čeka, oglasio se RHMZ
Telegraf pre 11 minutajoš 23 povezane
Zvezda može da bude i sedma i deseta – šta se čeka u raspletu Evrolige?
Sputnik pre 22 minutajoš 37 povezanih
Tenzije nakon izbora za Studentski parlament: Policija razbila prozor i upala u Dekanat Medicinskog fakulteta
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 14 povezanih