Povezane vesti

Ne priča sa kolegom iz Lexington benda! Vladan Savić javno priznao šta je razlog: ''Neke stvari on ni ne zna''

Ne priča sa kolegom iz Lexington benda! Vladan Savić javno priznao šta je razlog: ''Neke stvari on ni ne zna''

Alo pre 18 sati
Tek se sad saznalo. Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vuksom. Kako je priznao, među njima su se javili problemi zbog toga što je kolega iz benda bio sa njegovim bivšim devojkama… »
Vlada iz "Magla benda" godinama ne priča sa kolegom: Bio je sa mojim ženama

Vlada iz "Magla benda" godinama ne priča sa kolegom: Bio je sa mojim ženama

Story pre 19 sati
Vladan Savić, frontmen „Magla benda“, otkrio je da je imao nesuglasice sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. U emisiji na "Radio S3" odgovorio je na pitanje da li ga je navodno zvao u jedan ujutru posle proslave. – Imali smo neke… »
Vladan iz "Magla benda" godinama ne priča sa članom iz "Lexingtona": "Bio je sa mojim ženama"

Vladan iz "Magla benda" godinama ne priča sa članom iz "Lexingtona": "Bio je sa mojim ženama"

Telegraf pre 22 sata
Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je priznao da su imali neke situacije u prošlosti, kao i to da je on bio sa nekim njegovim ženama. - Priča se da nisi u dobrom… »
Vlada iz "Magla benda" ne priča sa kolegom iz Leksingtona, a sad otkrio istinu o njivom odnosu: "Bio je sa mojim ženama"

Vlada iz "Magla benda" ne priča sa kolegom iz Leksingtona, a sad otkrio istinu o njivom odnosu: "Bio je sa mojim ženama"

Blic pre 23 sata
Vladan Savić iz "Magla benda" otkrio je istinu o odnosu sa kolegom iz "Lexington benda" Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je priznao da su imali neke situacije u prošlosti, kao i to da je on bio sa nekim njegovim ženama. - Priča se da nisi u dobrom… »
"Vuksa treba da zna da je bio sa mojim ženama" Vlada iz Magla benda otkrio zbog čega ne priča sa kolegom: Imali smo neke…

"Vuksa treba da zna da je bio sa mojim ženama" Vlada iz Magla benda otkrio zbog čega ne priča sa kolegom: Imali smo neke…

Kurir pre 23 sata
Vladan Savić iz Magla benda progovorio je o svom odnosu sa kolegom iz Lexington benda, Milošem Vuksanovićem Vukšom. Vlada je iskreno priznao da su u prošlosti imali određenih nesuglasica, te otkrio da je on bio u vezi sa nekim ženama sa kojima je Vukša… »

Vesti dana »