Povezane vesti

Poraz Partizana, Spartaku drama u Masteru

Poraz Partizana, Spartaku drama u Masteru

Sportski žurnal pre 1 dan
Slavlje Subotičana u prestonici posle pet setova. PARTIZAN - SPARTAK SU 2:3 (23:25, 25:21, 25:21, 16:25, 9:15) Beograd - Dvorana: SC „Master”. Sudije: P. Balandžić, Đ. Stevanović. PARTIZAN: Ranković 13, Dopuđ 11, Kopitić 27, Petrović 8, Veselić 4… »
B92.sport saznaje: Povredio se Nvora

B92.sport saznaje: Povredio se Nvora

B92 pre 1 dan
Džordan Nvora, košarkaš Crvene zvezde, doživeo je povredu zbog koje se pretpostavlja da će biti van terena barem neko vreme. Kako saznaje B92.sport, Nvora se povredio dan nakon utakmice sa Baskonijom tokom koje je bio najbolji akter sa 19 poena… »
Građani, pripremite se na vreme! Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije u ponedeljak

Građani, pripremite se na vreme! Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije u ponedeljak

Alo pre 4 sati
Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, planirana su u ponedeljak 27. oktobra privremena isključenja električne energije u pojedinim delovima Beograda. Palilula 09:00 - 16:00 Naselje DUNAVAC: DUNAVAC: BB, Voždovac 09:00 - 17:00 Naselje RIPANj: BELA… »
"Drago mi je da me je poslušao": Saša Obradović se obratio treneru Mege pred okršaj u Pioniru

"Drago mi je da me je poslušao": Saša Obradović se obratio treneru Mege pred okršaj u Pioniru

Mondo pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u ABA ligi protiv ekipe Mege, a meč 4. kola je na programu u subotu od 20 časova. Crveno-beli su savladali Baskoniju u Evroligi, a za 48 sati ih čeka novi izazov. Trener Saša Obradović je izneo očekivanja… »
Saša Obradović: Imam poseban odnos sa Vuletom Avdalovićem, znamo kako protiv Mege

Saša Obradović: Imam poseban odnos sa Vuletom Avdalovićem, znamo kako protiv Mege

RTS pre 5 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović istakao je pred meč sa Megom u ABA ligi da će pokušati da odmori i osveži ekipu u kratkom vremenskom periodu, ali i da će tim nastupiti bez nekolicine igrača. Košarkaše Crvene zvezde nakon pobede u Evroligi protiv… »
Obradović: "Imam specifičan odnos sa Vuletom, drago mi je da me je poslušao"

Obradović: "Imam specifičan odnos sa Vuletom, drago mi je da me je poslušao"

Sportske.net pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za predah, jer ih nakon jučerašnje utakmice u Evroligi i pobede nad Baskonijom u "Beogradskoj areni" sutra očekuje novi izazov. Crveno-beli u subotu od 20 časova u hali "Pionir" dočekuju ekipu Mege u meču četvrtog… »
Gospodska izjava Obradovića, pomenuo kolegu i najavio okršaj Zvezde i Mege

Gospodska izjava Obradovića, pomenuo kolegu i najavio okršaj Zvezde i Mege

Nova pre 7 sati
Saša Obradović i Uroš Plavšić, trener i centar Crvene zvezde, najavili su utakmicu sa Megom, u okviru 4. kola ABA lige. Košarkaši Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor nakon još jedne velike pobede u Evroligi (sada su na skoru 4-2). Naredni… »
Obradović: Važno je da se bavimo nama...

Obradović: Važno je da se bavimo nama...

Euronews pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za odmor nakon još jedne velike pobede u Evroligi, za manje od 48 sati ponovo će na teren protiv ekipe Mege. Duel 4. kola AdmiralBet ABA lige igra se od 20.00 sati u subotu u hali "Aleksandar Nikolić", trener Saša… »
Saša Obradović pred megu: Važno je da se bavimo nama, raspored je takav kakav je

Saša Obradović pred megu: Važno je da se bavimo nama, raspored je takav kakav je

Večernje novosti pre 7 sati
NEMA mnogo vremena za radovanje i odmor za košarkaše Crvene zvezde. Utakmice se ređaju kao na traci. Nova je već u subotu, a rival je Mega u 4. kolu ABA lige. O tom meču govorio je trener crveno-belih Saša Obradović. FOTO: Ata images On je govorio o… »
Obradović: Volim Vuleta kao čoveka, drago mi je da je poslušao…

Obradović: Volim Vuleta kao čoveka, drago mi je da je poslušao…

Sport klub pre 8 sati
Crveno-beli se vraćaju kući. Posle nove evroligaške pobede u „Beogradskoj areni“, košarkaši Crvene zvezde dočekaće Megu u „Pioniru“ u 3. kolu ABA lige. Termin je subota, 25. oktobar u 20 časova. Biće to duel dva tima koja imaju po jednu pobedu u Grupi B… »
Saša Obradović: "Imam specifičan odnos sa Vuletom Avdalovićem..."

Saša Obradović: "Imam specifičan odnos sa Vuletom Avdalovićem..."

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u utakmici 4. kola regionalne ABA lige u subotu od 20.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Biće to novi meč Zvezde manje od 48 sati nakon onog sa Baskonijom, a trener Saša Obradović obraćanje je otvorio rečima o… »
Avdalović pred Zvezdu: "Obradović preporodio tim, veliki izazov za nas..."

Avdalović pred Zvezdu: "Obradović preporodio tim, veliki izazov za nas..."

Sportske.net pre 9 sati
Trener košarkaša Mege Vule Avdalović izjavio je danas da će predstojeća utakmica AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde biti veliki izazov za njegovu ekipu, ali da od svojih igrača očekuje da budu maksimalno motivisani i pruže dobru partiju. "Pred nama… »
Mega posle senzacionalne pobede protiv CSKA ide na Zvezdu: "Saša Obradović je preporodio tim"

Mega posle senzacionalne pobede protiv CSKA ide na Zvezdu: "Saša Obradović je preporodio tim"

Telegraf pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde odmah posle pobede nad Baskonijom u Evroligi (90:72), moraju da se fokusiraju i na regionalno takmičenje, pošto se u ABA ligi sastaju sa mladom i talentovanom ekipom Mege u subotu od 20.00 časova. Duel se igra u dvorani… »
(VIDEO) Ključaće bazeni na Škveru, u Podgorici i Beogradu…

(VIDEO) Ključaće bazeni na Škveru, u Podgorici i Beogradu…

Sport klub pre 10 sati
Utakmicama četvrtog kola nastavlja se Regionalna liga, a ljubitelji vaterpola u Crnoj Gori sa nestrpljenjem čekaju duele koji slede, koji su na programu 25. oktobra u Herceg Novom, Kotoru i Beogradu. Jadran će ugostiti Novi Beograd (21), Primorac će… »
Zvezdaš mahao štakom i postao hit na mrežama

Zvezdaš mahao štakom i postao hit na mrežama

Sport klub pre 12 sati
Crvena zvezda je zabeležila ubedljiv trijumf u Beogradskoj areni, a u utakmici šestog kola "pala" je Baskonija. Utakmica je završena rezultatom 90:72, a crveno-beli su sada na 4-2. Karnevalska atmosfera je viđena u najvećoj srpskoj dvorani, a jedan… »
Promenjen termin meča Spartak - Crvena zvezda u ABA ligi: Evo kada će dva tima definitivno izaći na teren

Promenjen termin meča Spartak - Crvena zvezda u ABA ligi: Evo kada će dva tima definitivno izaći na teren

Telegraf pre 15 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su tokom jučerašnjeg dana Baskoniju u 6. kolu Evrolige (90:72), a već u subotu uveče ih u ABA ligi čeka utakmica protiv Mege od 20.00 časova. Crveno-beli još tačno 10 dana neće napuštati Beograd i sledeće nedelje tokom… »
Jagodinke sa borankama: U derbiju sedmog kola ARKUS lige za rukometašice sutra će Jagodina dočekati Boranke

Jagodinke sa borankama: U derbiju sedmog kola ARKUS lige za rukometašice sutra će Jagodina dočekati Boranke

Večernje novosti pre 15 sati
U SEDMOM kolu ARKUS lige za rukometašice najzanimljivi meč igra se sutra u Jagodini, gde domaći tim dočekuje Bor. Šampion i lider prvnestva Crvena zvezda ugostiće fenjeraša, šabački Medicinar, koji dosada nije osvojio nijedan bod. Žestok će biti i okršaj… »
Šapčani prete šampionu: Vaterpolisti Radničkog u četvrtom kolu Premijer Regionalne lige danas na svom bazenu igraju sa Šapcem…

Šapčani prete šampionu: Vaterpolisti Radničkog u četvrtom kolu Premijer Regionalne lige danas na svom bazenu igraju sa Šapcem…

EVROPSKI derbi u Kragujevcu. Vaterpolisti Radničkog večeras će na svom bazenu u četvrtom kolu Premijer Regionalne lige dočekati Šabac. Kragujevčni žele da prekinu seriju poraza, dok Šapčani priželjkuju da nastave pobednički niz i ostanu na tronu. Očekuje… »
Zvezda čeka vranjance: Rukometaši u crveno-belim dresovima pokušaće večeras da ostvare drugu pobedu u ARKUS ligi

Zvezda čeka vranjance: Rukometaši u crveno-belim dresovima pokušaće večeras da ostvare drugu pobedu u ARKUS ligi

DANAS su dva derbija začelja ARKUS lige za rukometaše. Zrenjaninski Proleter, koji nema nijedan bod, ugostiće Kikindu, koja je jednom slavila u šampionatu. U Šumicama Crvene zvezda će protiv Vranje pokušati da se domogne druge pobede, ali i Vranjancima… »
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Kiša i pljuskovi naredna 4 dana! Jutarnje od 4 dnevne do 18! Vremenska prognoza 24.10.2025. -…

Vremenska prognoza za Zrenjanin: Kiša i pljuskovi naredna 4 dana! Jutarnje od 4 dnevne do 18! Vremenska prognoza 24.10.2025. -…

Volim Zrenjanin pre 19 sati
Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih nedelju dana na području Zrenjanina… petak 24.10.2025. 5⁰ – 17⁰ Svežije. subota 25.10.2025. 9⁰ -17⁰ Pljusak. nedelja 26.10.2025. 6⁰ – 15⁰ Nekoliko pljuskova. ponedeljak 27.10.2025. 7⁰ -12⁰ Nekoliko pljuskova… »
Đurovićev šou na ''Areni'': ''Verujem u Vašingtona, on 'ubija', a onaj Hifi... nije normalno kako igra, uživam da ga gledam!''…

Đurovićev šou na ''Areni'': ''Verujem u Vašingtona, on 'ubija', a onaj Hifi... nije normalno kako igra, uživam da ga gledam!''…

Sportske.net pre 1 dan
Crvena zvezda je uspešno obavila svoj zadatak protiv Baskonije i upisala četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi, a u petak od 20.30h Partizan će pokušati da do svoje četvrte pobede dođe u duelu protiv Pariza, takođe u ''Beogradskoj areni''. Posle analize… »

Vesti dana »