Povezane vesti
„Ja sam Hale Beri iz Bunibroda“: Milica Pavlović uporedila sebe sa holivudskom zvezdom
Nova 24.10.2025
Milica Pavlović održala je konferenciju za medije povodom predstojećeg koncerta "Kraljica juga 2" u Nišu, koji će se održati 26. decembra u hali Čair. Nakon što se osvrnula na svoj nedavni boravak na Baliju, gde se, kako je rekla, vratila sebi i gde je… »
Pomirenje sa jk na vidiku?! Milica Pavlović se zahvalila Karleuši, pa oplela po estradi: Bubamara me je molila da joj šerujem…
Kurir 24.10.2025
Milica Pavlović održala je konferenciju za medije povodom predstojećeg koncerta "Kraljica juga 2" u Nišu, koji će se održati 26. decembra u hali Čair. Nakon što se osvrnula na svoj nedavni boravak na Baliju, gde se, kako nam je rekla, vratila sebi i gde… »
Vesti dana »
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
Radio 021 pre 11 minutajoš 31 povezana
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 37 povezanih
Odbor za kulturu i informisanje nije usvojio listu kandidata za devetog člana Saveta REM-a
NIN pre 3 satajoš 22 povezane
Obnova železničkih stanica: „Infrastruktura železnice Srbije“ raspisala tender za sanaciju Novog Sada, Subotice i Bačke Topole
Serbian News Media pre 3 satajoš 17 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 27 povezanih