Povezane vesti
Siner objasnio zašto ne igra DK, ali Italijani to ne prihvataju
Sportske.net pre 2 sata
Drugi teniser svetaJanik Siner objasnio je svoju odluku da ove godine ne nastupi za reprezentaciju Italije na završnom turniru Dejvis kupa, rekavši da mu je potrebna dodatna sedmica odmora kako bi bio spreman za početak sledeće sezone. On je ovih dana na… »
Siner objasnio odluku da ne igra za Italiju u završnici Dejvis kupa
RTS pre 3 sata
Italijanski teniser Janik Siner objasnio je svoju odluku da ove godine ne nastupi za reprezentaciju Italije na završnom turniru Dejvis kupa, rekavši da mu je potrebna dodatna nedelja odmora kako bi bio spreman za početak sledeće sezone. Drugi teniser… »
Bizarna izjava Sinera: Pokušao da objasni zašto neće da predstavlja svoju zemlju i razbesneo ljude
Nova pre 4 sati
Janik Siner, drugi teniser sveta, govorio je o tome zašto neće predstavljati Italiju na narednom Dejvis kupu. Pre nekolikodana se pojavila zvanična informacija o tome da Janik Siner neće pomoći reprezentaciji Italije u Dejvis kupu. Sada se Siner oglasio… »
Cela Italija ga je zamrzela, on SAD odbrusio svim kritičarima! Stavili su ga na stub srama zbog šokantne odluke, teniser se…
Kurir pre 4 sati
Italijanski teniser Janik Siner objasnio je svoju odluku da ove godine ne nastupi za reprezentaciju na završnom turniru Dejvis kupa. U ponedeljak je potvrđeno da drugi teniser sveta neće igrati za Italiju u Bolonji, gde će osam najboljih timova boriti za… »
Siner se napokon oglasio povodom dizanja velike prašine: Ja sam ove dve godine na svom vrhuncu!
Hot sport pre 5 sati
Siner odustao od Dejvis kupa: Fokus na pripreme za Australiju! Italijanski teniser Janik Siner saopštio je da neće nastupiti na ovogodišnjem Dejvis kupu, iako je dvostruki osvajač ovog takmičenja sa reprezentacijom Italije. „Moj tim i ja smo doneli… »
Siner odgovorio kritičarima i naveo bizaran razlog
B92 pre 5 sati
Italijanski teniser Janik Siner govorio je svojoj odluci da ove godine ne predstavlja svoju zemlju na završnom turniru Dejvis kupa. U ponedeljak je zvanično saopšteno da drugi reket sveta neće pomoći saigračima u Bolonji da se u konkurenciji od osam… »
Težak udarac za italijanski sport
Sputnik pre 12 sati
Janik Siner, drugi teniser sveta, neće igrati za reprezentaciju Italije na predstojećem Dejvis kupu, a tom odlukom duboko je razočarao Italijane naročito zbog toga što je prijavio još jednu egzibiciju. Dejvis kup reprezentacija Italije ima priliku da… »
Vesti dana »
Štafetno pešačenje Novopazaraca do Novog Sada: Obezbeđena policijska pratnja kolone, večeras stižu u Ušće
N1 Info pre 10 minutajoš 42 povezane
Davor Stefanović, Mladen Cvijetić i Srđan Đurić pušteni da se brane sa slobode
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 13 povezanih