Povezane vesti
"Ahmići se nadaju nasledstvu, znamo mi ko su oni": Oglasili se roditelji Luke Vujovića nakon što je raskinuo sa Aneli: "Sita…
Blic 24.10.2025
Luka Vujović raskinuo je veridbu sa Aneli Ahmić, a sada su se oglasili njegovi roditelji. Prvi se oglasio Lukin otac, Nikola Vujović, koji od samog starta nije podržavao njegovu vezu sa Ahmićevom. - Kako da reagujem? Moja supruga Snežana i ja smo… »
"Monstrum, drtina raspala" Anelina majka nikad brutalnije udarila na Lukinog oca, bukti rat porodica u spoljašnjem svetu…
Alo 24.10.2025
Nakon njegovog oglašavanja i prozivki, uzvratila mu udarac. Nakon što se oglasio otac Luke Vujovića, Nikola Vujović Bajo, i prokomentarisao raskid veridbe svog sina sa Aneli Ahmić, njena majka, Jasmina Ahmić Grofica, brutalno mu je odgovorila putem… »
Otvorili smo šampanjac, pijemo i veselimo se! Oglasio se Lukin otac nikad srećniji zbog raskida sa Aneli: Jadan, sam se bori
Kurir 24.10.2025
Bajo ne krije oduševljenje što je Luka stavio tačku na odnos sa Aneli, ali ipak veruje da je njegova sreća kratkog daha, te da će se ubrzo stvari vratiti na staro. Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je Luka Vujović raskinuo veridbu sa Aneli Ahmić, a… »
''Otvorili smo sampanjac, veselimo se...'' Slavlje u domu Luke Vujovića zbog njegovog raskida veridbe sa Aneli Ahmić
Alo 24.10.2025
Nisu podržavali vezu. Luka Vujović je prethodne noći usred emisije Gledanje snimaka javno ostavio Aneli Ahmić i raskinuo veridbu, a sada su se oglasili i njegovi roditelji. Lukin otac, Nikola Vujović, od samog starta nije bio saglasan sa izborom svog… »
"Ahmići se nadaju nasledstvu, znamo mi ko su oni" Roditelji Luke Vujovića slave šampanjcem sinov raskid sa Aneli, žestoko…
Kurir 24.10.2025
Luka Vujović raskinuo je veridbu sa Aneli Ahmić, a sada su se oglasili njegovi roditelji. Prvi se oglasio Lukin otac Nikola Vujović, koji od samog starta nije podržavao njegovu vezu sa Ahmićevom. - Kako da reagujem? Moja supruga Snežana i ja smo otvorili… »
"Ahmići se nadaju nasledstvu, a ne znaju da ja..." Lukini roditelji udarili na Aneli i Situ, on ih razotkrio
Telegraf 24.10.2025
Luka Vujović raskinuo je veridbu sa Aneli Ahmić, a sada su se oglasili njegovi roditelji. Prvi se oglasio Lukin otac, Nikola Vujović, koji od samog starta nije podržavao njegovu vezu sa Ahmićevom. - Kako da reagujem? Moja supruga Snežana i ja smo… »
Vesti dana »
NBA: Denver savladao Indijanu uz rekordnih 52 poena Džamala Mareja
Nedeljnik pre 33 minutajoš 47 povezanih
Đedović Handanović razgovarala sa najvećim snabdevačima naftnim derivatima o sigurnom snabdevanju domaćeg tržišta
Nova pre 28 minutajoš 12 povezanih
Danas slavimo Vavedenje. Ko poštuje ovaj dan, slaviće u miru cele zime.
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih