Povezane vesti
"Ucenjivali su me da spavam sa poznatim pevačem" Šok priznanje pevačice ruši estradu, menadžer je zlostavljao: Pokušao je da…
Kurir 24.10.2025
Pevačica Jelena Jović je priznala da ju je jedan menadžer ucenjivao i nudio nepristojne ponude. Zbog mnogih situacija koje je doživela tokom karijere odlučila je da se povuče na neko vreme iz javnosti. - Bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Jedan čovek me… »
"Ucenjivali su me da spavam sa popularnim pevačem, bila sam mlada, izgubljena": Srpska pevačica šokirala priznanjem
Blic 24.10.2025
Pevačica Jelena Jović šokirala je sve kada je priznala da ju je jedan menadžer ucenjivao. Ona je sada istakla da su mnoge situacije u karijeri uticale na to da se povuče na neko vreme iz javnosti. - Bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Jedan čovek me je… »
Vesti dana »
Zelenski u subotu stiže u Beograd, ugostiće ga predsednik Vučić (video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Evakuacija stanovnika dva naselja zbog požara u Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 43 minutajoš 40 povezanih
Državni vrh dočekao vatrogasce: U Španiji ste branili ljudske živote, pobedili ste vatrenu stihiju i strah
RTV pre 2 satajoš 31 povezana
Štab: U većem delu Srbije nema restrikcija vodosnabdevanja, apel da se voda koristi racionalno
Beta pre 8 minutajoš 51 povezana
Hapšenje zbog 85 kilograma droge: Među osumnjičenima i muškarac (38) iz Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 39 povezanih