Povezane vesti
"Ucenjivali su me da spavam sa poznatim pevačem" Šok priznanje pevačice ruši estradu, menadžer je zlostavljao: Pokušao je da…
Kurir 24.10.2025
Pevačica Jelena Jović je priznala da ju je jedan menadžer ucenjivao i nudio nepristojne ponude. Zbog mnogih situacija koje je doživela tokom karijere odlučila je da se povuče na neko vreme iz javnosti. - Bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Jedan čovek me… »
"Ucenjivali su me da spavam sa popularnim pevačem, bila sam mlada, izgubljena": Srpska pevačica šokirala priznanjem
Blic 24.10.2025
Pevačica Jelena Jović šokirala je sve kada je priznala da ju je jedan menadžer ucenjivao. Ona je sada istakla da su mnoge situacije u karijeri uticale na to da se povuče na neko vreme iz javnosti. - Bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Jedan čovek me je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Ko će da odgovara za to što ste četiri meseca primenjivali zakone koji nisu po Ustavu": Opozicija pita, vlast izbegava odgovore
Nova pre 23 minutajoš 30 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 23 minutajoš 53 povezane
Ministarka energetike se sastala sa srpskim članovima Odbora direktora NIS-a: Imamo 350.000 tona sirove nafte u rezervi
Danas pre 38 minutajoš 67 povezanih
"Artur" preti Mundijalu - meč Portugala i Konga pod znakom pitanja?!
B92 pre 2 satajoš 106 povezanih