Povezane vesti
Italijani nagradili Bregu za životno delo
Vesti online pre 14 sati
Balkanski muzičar se kao laureat našao u društvu Nika Kejva, a održao je koncert i predstavio novi singl i najavio izlazak novog albuma naredne godine. U čuvenoj dvorani Ariston, gde se održava festival Sanremo, Goranu Bregoviću sinoć je uručena najveća… »
Goran Bregović dobio prestižnu nagradu u Italiji: Uz ovo priznanje, shvatam da moj posao ima smisla
Nova pre 14 sati
U prestižnom Teatru Ariston u Sanremu, poznatom po legendarnoj sceni italijanskog festivala muzike, Goran Bregović je sinoć primio nagradu „Premio Tenco“ za izuzetan doprinos umetnosti i životno delo. Tokom svečanosti, Goran Bregović je, zajedno sa… »
Italijani nagradili Bregu za životno delo: "Uz ovo priznanje shvatam da moj posao ima smisla"
Mondo pre 16 sati
U čuvenoj dvorani Ariston, gde se održava festival Sanremo, Goranu Bregoviću sinoć je uručena najveća nagrada Premio Tenko, koju Italijani dodeljuju za životno delo. Muzičar je kao ovogodišnji laureat sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane održao… »
Italijani nagradili Bregu za životno delo: "Uz ovo priznanje shvatam da moj posao ima smisla"
Kurir pre 16 sati
U čuvenoj dvorani Ariston, gde se održava festival Sanremo, Goranu Bregoviću sinoć je uručena najveća nagrada Premio Tenko, koju Italijani dodeljuju za životno delo. Muzičar je kao ovogodišnji laureat sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane održao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Promenljivo vreme i lokalni pljuskovi do kraja oktobra
Glas juga pre 2 satajoš 6 povezanih
(Video) Darko Lazić pevao na 40. Rođendanu ane Sević Muž izneo veliku tortu, a slavljenica gori u izazovnoj haljini: Cela porodica na okupu
Blic pre 12 minutajoš 3 povezane
Dora Mar: Pikasova slika prodata za 27 miliona evra na aukciji u Parizu: Jedini dokaz o njenom postojanju bila je fotografija iz 1944. godine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dmitrijev: Sastanak Putina i Trampa će se održati kasnije nego što je bilo planirano
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane