Povezane vesti

Kristina krišom snimala Kristijana, a onda... Par ponovo šokira javnost, evo o čemu se sad radi

Kristina krišom snimala Kristijana, a onda... Par ponovo šokira javnost, evo o čemu se sad radi

Kurir pre 15 sati
Kristijan Golubović rešio je da odvede svoju partnerku Kristinu Spalević pred oltar. Rešili su sve nesuglasice i svojoj ljubavi dali još jednu šansu, a sada su zajedno otišli kod Kristininih roditelja. Bivša zarugarka snimala je scenu za stolom, gde… »
Kristijan došao kod Kristininih roditelja da je isprosi: Zet stariji od tasta, usledila urnebesna reakcija majke

Kristijan došao kod Kristininih roditelja da je isprosi: Zet stariji od tasta, usledila urnebesna reakcija majke

Mondo pre 16 sati
Kristina Spalević je Kristijanu Goluboviću podarila dvoje dece, a iako su nedavno imali krizu u odnosu, nastavili su dalje. Bivša zadrugarka neretko snima Golubovića u raznim situacijama, te je sada nasmejala sve snimkom kada je došao u kuću njenih… »
Kristijan traži kristininu ruku njenim roditeljima Ona snima, majka ga spustila za sva vremena, a ovo je reakcija oca: Stariji…

Kristijan traži kristininu ruku njenim roditeljima Ona snima, majka ga spustila za sva vremena, a ovo je reakcija oca: Stariji…

Kurir pre 18 sati
Kristijan Golubović je tokom učešća u rijalitiju " Zadruga" započeo je vezu sa 27 godina mlađom Kristinom Spalević, sa kojom je ostao u vezi i nakon izlaska iz rijalitiju, a danas uživaju u zajedničkom životu sa dvoje dece koje su dobili. Iako su nedavno… »
Konačno odlučio da je oženi? Kristina objavila snimak gde Kristijan želi da pita njenog oca za ruku Spalevićeve (video)

Konačno odlučio da je oženi? Kristina objavila snimak gde Kristijan želi da pita njenog oca za ruku Spalevićeve (video)

Alo pre 18 sati
Rešio! Kristijan Golubović rešio je da odvede svoju partnerku Kristinu Spalević pred oltar. Rešili su sve nesuglasice i svojoj ljubavi dali još jednu šansu, a sada su zajedno otišli kod Kristininih roditelja. Bivša zarugarka snimala je scenu za stolom… »
"Stariji sam od tvog ćaleta": Kristina Spalević snimila Kristijana Golubovića sa njenim roditeljima: "Došao je da pita za moju…

"Stariji sam od tvog ćaleta": Kristina Spalević snimila Kristijana Golubovića sa njenim roditeljima: "Došao je da pita za moju…

Blic pre 19 sati
Kristijan Golubović u rijalitiju "Zadruga" započeo je vezu sa 27 godina mlađom Kristinom Spalević, sa kojom je ostao u vezi i nakon izlaska iz rijalitiju. Kristina je Kristijanu podarila dvoje dece, a iako su nedavno imali krizu u odnosu, nastavili su… »
Kristijan Golubović prosi Kristinu, otišao kod njenih roditelja da traži ruku: "Stariji sam od tvog tate!"

Kristijan Golubović prosi Kristinu, otišao kod njenih roditelja da traži ruku: "Stariji sam od tvog tate!"

Telegraf pre 19 sati
Kristijan Golubović rešio je da odvede svoju partnerku Kristinu Spalević pred oltar. Rešili su sve nesuglasice i svojoj ljubavi dali još jednu šansu, a sada su zajedno otišli kod Kristininih roditelja. Bivša zarugarka snimala je scenu za stolom, gde… »

Vesti dana »