Povezane vesti
Na Dunavu kod Budimpešte realizovana obuka rečnih jedinica Srbije i Mađarske
Euronews pre 10 sati
Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je danas da su jedinice Vojske Srbija zajedno sa jedinicama Oružanih snaga Mađarske za traganje i spasavanje na reci realizovale zajedničku obuka na Dunavu kod Budimpešte koja je potvrdila visok nivo… »
Srpski i mađarski vojnici u akciji uništenja "terorista" i potrage pod vodom
Moj Novi Sad pre 11 sati
Na Dunavu kod Budimpešte održana je zajednička obuka Vojske Srbije i mađarskih Oružanih snaga za traganje i spasavanje na reci. Tokom sedam dana, plovne i ronilačke jedinice uvežbavale su preciznu koordinaciju u realističnim scenarijima na vodi i pod… »
Zajednička obuka jedinica vojska Srbije i Mađarske na Dunavu kod Budimpešte
Danas pre 13 sati
Jedinice Vojske Srbije i Oružanih snaga Mađarske održale su zajedniču obuku za traganje i spasavanje na reci na Dunavu kod Budimpešte, saopštilo je danas srpsko Ministarstvo odbrane. Tokom sedam dana aktivnosti, plovne i ronilačke jedinice srpske i… »
Srpska i Mađarska vojska zajedno na Dunavu! Dve zemlje imale važan zadatak
Alo pre 13 sati
Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je danas da su jedinice Vojske Srbija zajedno sa jedinicama Oružanih snaga Mađarske za traganje i spasavanje na reci realizovale zajedničku obuka na Dunavu kod Budimpešte koja je potvrdila visok nivo… »
Obuka rečnih jedinica Srbije i Mađarske na Dunavu
RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Na Dunavu kod Budimpešte realizovana je zajednička obuka jedinica Vojske Srbije i Oružanih snaga Mađarske za traganje i spasavanje na reci. Tokom sedam dana intenzivnih aktivnosti, plovne i ronilačke jedinice dveju vojski uvežbavale su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Promenljivo vreme i lokalni pljuskovi do kraja oktobra
Glas juga pre 1 satjoš 5 povezanih
Dora Mar: Pikasova slika prodata za 27 miliona evra na aukciji u Parizu: Jedini dokaz o njenom postojanju bila je fotografija iz 1944. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Celu noć između dve vatre: Jovana Jeremić se na rođendanu grlila i ljubila sa jednim bivšim, pa sa drugim: "Svećice sam duvala na groblju gde mi je otac sahranjen" (video)
Blic pre 3 minutajoš 2 povezane
Dmitrijev: Sastanak Putina i Trampa će se održati kasnije nego što je bilo planirano
Blic pre 1 satjoš 3 povezane