Povezane vesti

Đani zbog pijanstva završio na infuziji Pevač presekao: "Slađa mi je zapretila, šta da radim!"

Đani zbog pijanstva završio na infuziji Pevač presekao: "Slađa mi je zapretila, šta da radim!"

Alo pre 1 dan
Danas vodi računa kada je u pitanju piće. Radiša Trajković Đani voli da se proveseli i da popije, ali se dešavalo i da mu nekada pijanstvo "dođe glave". Zbog nekih pijanstava ranije, pevač je morao da prima infuziju jer je teško podnosio alkohol, što ga… »
"Pijem pa idem na infuzuiju" Đani progovorio o svom najvećem poroku: Žena mi je zapretila da prestanem

"Pijem pa idem na infuzuiju" Đani progovorio o svom najvećem poroku: Žena mi je zapretila da prestanem

Kurir pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani rekao je da je ranije završavao na infuziji nakon pijanstva jer je sve teško podnosio, ali da je danas doneo odluku da vodi računa kad je piće u pitanju. Naime, pevač sada priča svima da mu žena ne da da pije, odnosno da ne… »
„Posle pijanstva sam išao na infuziju, a onda mi je žena zapretila“: Đani iskreno o poroku

„Posle pijanstva sam išao na infuziju, a onda mi je žena zapretila“: Đani iskreno o poroku

Nova pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani ne krije da s vremena na vreme voli da popije alkohol. Radiša Trajković Đani rekao je da je u poslednje vreme smanjio alkohol jer mu supruga ne dozvoljava da pije preterano. „Nemam problem sa time da idem na infuziju posle… »
Morao na infuziju! Đani se nakon pijanstva obratio doktoru i doneo važnu odluku: "Zapretila mi žena..."

Morao na infuziju! Đani se nakon pijanstva obratio doktoru i doneo važnu odluku: "Zapretila mi žena..."

Telegraf pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani voli da se proveseli kao mnogi, ali se dešavalo da mu je nekada pijanstvo "došlo glave". Zbog ponekih pijanstava ranije, pevač priznaje da je morao na infuziji jer je sve teško podnosio, a da danas vodi računa kada je u… »
"Morao sam na infuziju": Naš pevač je posle pijanstva zvao doktore, a sad doneo važnu odluku: "Žena mi je zapretila"

"Morao sam na infuziju": Naš pevač je posle pijanstva zvao doktore, a sad doneo važnu odluku: "Žena mi je zapretila"

Blic pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani rekao je da je ranije završavao na infuziji nakon pijanstva jer je sve teško podnosio, ali da je danas doneo odluku da vodi računa kad je piće u pitanju. Naime, pevač sada priča svima da mu žena ne da da pije, odnosno da ne… »

Vesti dana »