Povezane vesti

Aneli se guši u suzama: Slomila se zbog svega, Luka udario na nju kao nikad: "Klošarko jedna, nemoj da otvorim usta"

Aneli se guši u suzama: Slomila se zbog svega, Luka udario na nju kao nikad: "Klošarko jedna, nemoj da otvorim usta"

Blic pre 2 dana
Aneli Ahmić otkrila je Zorici Marković da joj veoma teško pada to što intenzivno ratuje sa Asminom Durdžićem, a pored toga je raskinula sa Lukom Vujovićem. Ona je sve vreme plakala dok je govorila kroz šta prolazi. - Kako ja sad sve sama, kako? Kako sa… »
Luka nasrnuo na Aneli u programu uživo! Učesnici skočili da je odbrane: "Trebalo je glavu da ti slomim"

Luka nasrnuo na Aneli u programu uživo! Učesnici skočili da je odbrane: "Trebalo je glavu da ti slomim"

Alo pre 1 dan
Luka izgubio kontrolu. Rijaliti učesnik Luka Vujović otvoreno je govorio o svađi koja se desila sa Aneli Ahmić pre njegovog ulaska u rijaliti Elita. Tom prilikom izgovorio je šokantne uvrede i psovke, a sada je spreman da javno prizna sve što se događalo… »
"Trebalo je glavu da ti slomim klošarko jedna" Luka kroz krike nasrnuo na Aneli, isplivava sav prljav veš, najavio jezivo…

"Trebalo je glavu da ti slomim klošarko jedna" Luka kroz krike nasrnuo na Aneli, isplivava sav prljav veš, najavio jezivo…

Kurir pre 1 dan
Luka Vujović otkrio je detalje o svađi koje se desila pre njegovog ulaska u ''Elitu'' sa Aneli Ahmić. - Sram te bilo, klošarko jedna rekao sam ti da treba da budeš srećna što sam ti samo telefon polomio, a ne glavu. Što si pričala da želiš sa mnom… »
Aneli pred nervnim slomom, guši se u suzama zbog Lukinih reči! On zapenio :"Klošarko, nemoj da otvorim usta"

Aneli pred nervnim slomom, guši se u suzama zbog Lukinih reči! On zapenio :"Klošarko, nemoj da otvorim usta"

Telegraf pre 1 dan
Aneli Ahmić ovih dana prolazi kroz pravu agoniju. Pored toga što je u stalnom konfliktu sa bivšim mužem Asminom Durdžićem, Ahmićeva i Luka su raskinuli pa je to dodatno tišti. Ona je Zorici marković otkrila da joj to sve teško pada, plakala je sve vreme… »

Vesti dana »