Повезане вести

Анели се гуши у сузама: Сломила се због свега, Лука ударио на њу као никад: "Клошарко једна, немој да отворим уста"

Анели се гуши у сузама: Сломила се због свега, Лука ударио на њу као никад: "Клошарко једна, немој да отворим уста"

Блиц пре 26 дана
Анели Ахмић открила је Зорици Марковић да јој веома тешко пада то што интензивно ратује са Асмином Дурџићем, а поред тога је раскинула са Луком Вујовићем. Она је све време плакала док је говорила кроз шта пролази. - Како ја сад… »
Лука насрнуо на Анели у програму уживо! Учесници скочили да је одбране: "Требало је главу да ти сломим"

Лука насрнуо на Анели у програму уживо! Учесници скочили да је одбране: "Требало је главу да ти сломим"

Ало пре 25 дана
Лука изгубио контролу. Ријалити учесник Лука Вујовић отворено је говорио о свађи која се десила са Анели Ахмић пре његовог уласка у ријалити Елита. Том приликом изговорио је шокантне увреде и псовке, а сада је спреман да јавно… »
"Требало је главу да ти сломим клошарко једна" Лука кроз крике насрнуо на Анели, испливава сав прљав веш, најавио језиво…

"Требало је главу да ти сломим клошарко једна" Лука кроз крике насрнуо на Анели, испливава сав прљав веш, најавио језиво…

Курир пре 25 дана
Лука Вујовић открио је детаље о свађи које се десила пре његовог уласка у ''Елиту'' са Анели Ахмић. - Срам те било, клошарко једна рекао сам ти да треба да будеш срећна што сам ти само телефон поломио, а не главу. Што си… »
Анели пред нервним сломом, гуши се у сузама због Лукиних речи! Он запенио :"Клошарко, немој да отворим уста"

Анели пред нервним сломом, гуши се у сузама због Лукиних речи! Он запенио :"Клошарко, немој да отворим уста"

Телеграф пре 25 дана
Анели Ахмић ових дана пролази кроз праву агонију. Поред тога што је у сталном конфликту са бившим мужем Асмином Дурџићем, Ахмићева и Лука су раскинули па је то додатно тишти. Она је Зорици марковић открила да јој то све тешко… »

Вести дана »