Povezane vesti

Posle Dragana, stigao i Voja: Jovanini bivši se zaređali, pljušte čestitke

Posle Dragana, stigao i Voja: Jovanini bivši se zaređali, pljušte čestitke

Mondo pre 17 sati
Bivši suprug Jovane Jeremić, Vojislav Milošević, došao je na proslavu njenog 35. rođendana. Njih dvoje ne kriju da su u odličnim odnosima, a ovaj gest je to samo potvrdio. Pogledajte fotografije Jovane Jeremić: Jovana je otkrila koja joj je neostvarena… »
Jovana pozvala bivše na rođendan, pitali smo je kome bi se vratila: Odgovor iznenadio, uporedila se s Natašom

Jovana pozvala bivše na rođendan, pitali smo je kome bi se vratila: Odgovor iznenadio, uporedila se s Natašom

Mondo pre 18 sati
Jovana Jeremić zasijala je na svom 35. rođendanu u vatrenom crvenom kombinezonu, a ekipu MONDA je zanimalo da li bi se vratila nekom bivšem partneru. Pogledajte fotografije Jovane Jeremić: "Znala sam da ćete me to pitati. Pitali ste i Natašu Bekvalac… »
"Prosipam svetu vodu za sve veštice koje bi da me unazade": Jovana Jeremić frapirala na rođendanu, pa otkrila da li je vila u…

"Prosipam svetu vodu za sve veštice koje bi da me unazade": Jovana Jeremić frapirala na rođendanu, pa otkrila da li je vila u…

Blic pre 19 sati
Jovana Jeremić večeras dočekuje rođendan u jednom lokalu u srpskoj prestonici, a tim povodom je napravila veliku žurku. - Počela sam sebi da se vraćam. Ovo je najgora godina u mom životu. Danas punim jubilarnu 35. godinu. Izašla sam iz svega mudrija… »
"Želim da nadmašim svadbu Cece i Arkana": Jovana Jeremić o željama za 35. rođendan

"Želim da nadmašim svadbu Cece i Arkana": Jovana Jeremić o željama za 35. rođendan

Mondo pre 19 sati
Jovana Jeremić otkrila je koja joj neostvarena želja za njen 35. rođendan. Ona je napravila gala proslavlu na jednom prestoničkom splavu, a pred samu žurku obratila se medijima. Pogledajte fotografije Jovane Jeremić: "Zapravo jedina želja koja je ostala… »

Vesti dana »