Povezane vesti

Blagojević: Žao mi je što nije bilo navijača, to ne donosi ništa dobro

Blagojević: Žao mi je što nije bilo navijača, to ne donosi ništa dobro

Sportski žurnal pre 1 dan
Voleo bi kada bi makar deca mogla da prisustvuju meču, fudbal bez publike nije isti. Trener Partizana Srđan Blagojević izjavio je posle pobede nad Mladošću da je zadovoljan igrom svog tima i činjenicom da ekipa nije primila gol. - Svaka utakmica je priča… »
Trener Partizana uputio apel posle pobede protiv Nenada Lalatovića: "To ne donosi nikome dobro"

Trener Partizana uputio apel posle pobede protiv Nenada Lalatovića: "To ne donosi nikome dobro"

Telegraf pre 1 dan
Partizan je odradio posao, porazio lučansku Mladost 3:0 u praznoj Humskoj golovima Bogdana i Andreja Kostića i Dembe Seka. Partizan je stao na prvo mesto na tabeli, makar do meča Crvene zvezde. Posle izjave Nenada Lalatovića, i trener Partizana Srđan… »
Blagojević: Niko nije spustio glavu zbog kritike

Blagojević: Niko nije spustio glavu zbog kritike

Sport klub pre 11 sati
Glavna tema posle utakmice Partizan - Mladost je odgovor trilinga kažnjenih igrača na terenu, golovima za pobedu od 3:0. Bogdan Kostić, Andrej Kostić i Demba Sek ostali su kraći za 1.000 evra, ali ne bi bilo iznenađenje da za igru posle sankcije budu i… »
Srđan Blagojević iskreno posle Mladosti! Trener Partizana o "grobarima" koji nisu bili tu...

Srđan Blagojević iskreno posle Mladosti! Trener Partizana o "grobarima" koji nisu bili tu...

Kurir pre 12 sati
Fudbaleri Partizana slavili su protiv lučanske Mladosti na svom terenu pred praznim tribinama rezultatom 3:0 Srđan Blagojević, trener crno-belih, izneo je svoje utiske posle nova osvojena tri boda: - Svaka utakmica je priča za sebe. Nama je generalno… »
Crno-beli ponovo na vrhu tabele - Kostići i Sek za nova tri boda i prvo mesto

Crno-beli ponovo na vrhu tabele - Kostići i Sek za nova tri boda i prvo mesto

RTS pre 12 sati
Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Lučana na svom terenu rezultatom 3:0 (1:0) u 13. kolu Superlige Srbije. Partizan je ponovo zauzeo prvo mesto na tabeli, ali uz dve utakmice više od večitog rivala, Crvene zvezde. Meč se igrao pred praznim… »
TVITOVI - "Grobari" oduševljeni kažnjenicima: "Vaspitne metode deluju"

TVITOVI - "Grobari" oduševljeni kažnjenicima: "Vaspitne metode deluju"

Sportske.net pre 12 sati
Fudbaleri Partizana zabeležili su rutinski trijumf protiv lučanske Mladosti u meču 13. kola Super lige Srbije, a zanimljivo je da su protagonisti svih golova bili igrači koji su kažnjeni zbog oglušenja o klupsku disciplinu na utakmici protiv TSC-a… »
Partizan pobedio, a Demba Sek u glavnoj ulozi ANKETA

Partizan pobedio, a Demba Sek u glavnoj ulozi ANKETA

B92 pre 12 sati
Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost bez većih problema (3:0). Na glavnoj sceni je bio Demba Sek, koji se istakao pogotkom i asistencijom, dok su se u strelce još upisali Bogdan i Andrej Kostić. Crno-beli su odigrali dobar meč, ali je bilo… »
Partizan siguran: Kažnjeni odigrali za nagradu (VIDEO)

Partizan siguran: Kažnjeni odigrali za nagradu (VIDEO)

Sport klub pre 13 sati
Kažnjeni su novčano posle utakmice protiv TSC-a Kostići i Sek, a na meču sa lučanskom Mladošću odigrali su za - nagradu! Upravo je triling sankcionisanih potpisao pobedu Partizana nad ekipom trenera Nenada Lalatovića - 3:0! Partizan je izbegao… »
Partizanove ‘bebe’ slavile u humskoj: Mladost pokazala zube, ali ‘crno-beli’ ipak znatno bolji!

Partizanove ‘bebe’ slavile u humskoj: Mladost pokazala zube, ali ‘crno-beli’ ipak znatno bolji!

Hot sport pre 13 sati
Novi bodovi za tim iz Humske! Partizan je u prvom poluvremenu pokazao dominaciju, ali su šanse dolazile retko. U 8. minutu Sek je imao odličnu priliku nakon što ga je Kostić izbacio u šut, ali lopta je prošla pored stative. Minut kasnije, Mladost je… »
Srđan Blagojević nakon pobede: „Dali smo tri gola, što nije lako protiv Mladosti!“

Srđan Blagojević nakon pobede: „Dali smo tri gola, što nije lako protiv Mladosti!“

Hot sport pre 13 sati
Ima razloga za zadovoljstvo! Partizan je u Humskoj savladao Mladost sa 3:0. Sjajno su izgledali ‘crno-beli’ od početka, pa do samog kraja, te potom zasluženo slavili. Nakon meča, trener Partizana – Srđan Blagojević je rekao: „Svaka utakmica je priča za… »
"Tužan sam i razočaran": Partizan razbio Mladost, ali Blagojevića nešto drugo muči

"Tužan sam i razočaran": Partizan razbio Mladost, ali Blagojevića nešto drugo muči

Mondo pre 13 sati
Partizan je na domaćem terenu, ali pred praznim tribinama, pobedio Mladost 3:0 u 13. kolu Superlige. Crno-beli su bili ubedljivi u novom meču, pa su posle kritika koje je Srđan Blagojević izneo posle minimalne pobede u Bačkoj Topli u prethodnom kolu, u… »
Partizanova mladost bolja od Mladosti iz Lučana

Partizanova mladost bolja od Mladosti iz Lučana

Sputnik pre 13 sati
Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0 u 13. kolu Superlige. Pred praznim tribinama stadiona u Humskoj je Partizan dočekao protivnika iz Lučana, a šanse smo mogli da vidimo u ranoj fazi meča, međutim niko u prvih pola… »
Partizan slavio pred praznim tribinama: „Parni valjak“ rutinski protiv Mladosti

Partizan slavio pred praznim tribinama: „Parni valjak“ rutinski protiv Mladosti

Dnevnik pre 13 sati
Fudbaleri Partizana ubedljivo su pobedili pred praznim tribinama Mladost rezultatom 3:0 u meču 13. kola Superlige Srbije. Partizan je trenutno prvi na tabeli sa 31 bodom, Crvena zvezda ima 30 i dve utakmice manje. Mladost je 10. sa 14 bodova. Domaćin je… »
Blagojević posle pobede nad Mladosti: Tužan sam što nije bilo publike

Blagojević posle pobede nad Mladosti: Tužan sam što nije bilo publike

Euronews pre 13 sati
Trener Partizana Srđan Blagojević izjavio je nakon pobede svog tima da je zadovoljan igrom i pristupom fudbalera u duelu sa Mladosti sa 3:0. "Svaka utakmica je priča za sebe. Uvek želim da budemo bolji nego na prethodnoj, a prošle nedelje to nismo… »
"Žao mi je, tužan sam": Srđan Blagojević imao šta da kaže nakon pobede Partizana protiv Mladosti

"Žao mi je, tužan sam": Srđan Blagojević imao šta da kaže nakon pobede Partizana protiv Mladosti

Večernje novosti pre 13 sati
FUDBALERI Mladosti iz Lučana poraženi su u Humskoj 3:0 od Partizana, a trener domaćina izrazio je tugu zbog jednog detalja... FOTO: M. Vukadinović On je pred kamerom "Arena sport" TV analizirao susret. - Svaka utakmica je priča za sebe. Nama je cilj da… »
POLUVREME - Bogdanov "projektil" probio lučanski bedem, Partizan vodi protiv žilave Mladosti

POLUVREME - Bogdanov "projektil" probio lučanski bedem, Partizan vodi protiv žilave Mladosti

Sportske.net pre 14 sati
Fudbaleri Partizana vode na poluvremenu utakmice protiv Mladosti iz Lučana 1:0 u meču 13. kola Super lige Srbije pred sablasno praznim tribinama na stadionu u Humskoj, a strelac jedinog gola u uvodnih 45 minuta bio je Bogdan Kostić. Meč je u skladu sa… »

Vesti dana »