Povezane vesti

Mislili su da se zbog nje razveo pre 6 meseci: Sa ovom lepoticom Aleksandar Josifovski čeka bebu: "Kao da sam je na oglasu…

Mislili su da se zbog nje razveo pre 6 meseci: Sa ovom lepoticom Aleksandar Josifovski čeka bebu: "Kao da sam je na oglasu…

Blic 24.10.2025
Aleksandar Josifovski je posle kraha braka sa Teodorom, sreću pronašao kraj lepe Ane sa kojom sad očekuje prinovu. Pevač se razveo pre šest meseci, a odmah nakon toga uplovio u idiličnu vezu sa lepom Anom Pavić, zbog koje je spreman da ponovo stane na… »
"Kao da sam je na oglasu našao" Mislili su da se zbog nje razveo, ovo je lepotica koja će pevaču roditi bebu 6 meseci posle…

"Kao da sam je na oglasu našao" Mislili su da se zbog nje razveo, ovo je lepotica koja će pevaču roditi bebu 6 meseci posle…

Kurir 24.10.2025
Pevač Aleksandar Josifovski se razveo pre šest meseci, a odmah nakon toga uplovio u idiličnu vezu sa lepom Anom Pavić, zbog koje je spreman da ponovo stane na „ludi kamen“. Iako je javnosti predstavio svoju novu devojku, na njegovim društvenim mrežama… »

Vesti dana »