Povezane vesti
"Sin ima svoju firmu, bavimo se i hotelijerstvom": Halid Muslimović otkrio nepoznate detalje iz života: Spomenuo i bivšu…
Blic 24.10.2025
Pevač Halid Muslimović u razgovoru za "Blic" progovorio je o koncertu, karijeri, privatnom životu i svim planovima koje ima. - U Beogradu je uvek biti lepo. Spreman sam za koncert i očekujem da će sve to biti dobro. Nemam tremu, samo mi je odgovornost da… »
"Porodica je trpela..." Halid o nepoznatim detaljima iz života: Evo čime se bavi njegov sin, pomenuo i bivšu
Telegraf 24.10.2025
Pevač Halid Muslimović uskoro će zapevati pred beogradskom publikom. On ne krije činjenicu da je jako uzbuđen zbog susreta sa ovdašnjom publikom a sad je otkrio detalje vezane za koncert, njegov privatni život i planove ubuduće. - U Beogradu je uvek biti… »
Vesti dana »
"Rekao sam - ovo je bezobrazluk!" Legendarni stručnjak žestoko opleo po igračima Zvezde: Na posebnom udaru se našla dvojica košarkaša!
Kurir pre 4 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan, 13. decembar: Ustanici oslobodili beogradsku varoš, kralj Milan drugi put objavio rat Otomanskom carstvu...
N1 Info pre 19 minutajoš 2 povezane
Meloni u ponedeljak u Berlinu: Premijerka Italije na sastanku sa Zelenskim i evropskim liderima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana