Повезане вести

Драма у Београду: Нападнута Кебина бивша снајка

Драма у Београду: Нападнута Кебина бивша снајка

Свет & Скандал 25.10.2025
Певачица Софија Дацић нападнута је у једном локалу где је куповала са својом сестром. Софија Дацић јавности је постала позната након што је ступила у брак са сином певача Драгана Којића Кебе, Игором Којићем. Њихов брак трајао је… »
Нападнута кебина бивша снајка! Софија Дацић се одмах огласила: Тај човек ме је ударао и вређао...

Нападнута кебина бивша снајка! Софија Дацић се одмах огласила: Тај човек ме је ударао и вређао...

Курир 25.10.2025
Софија Дацић јавности је постала позната након што је ступила у брак са сином певача Драгана Којића Кебе, Игором Којићем. Њихов брак трајао је свега 5 месеци, а након што су се развели, Софија се појавила у музичком такмичењу… »
Нападнута бивша кебина снајка! Софија се огласила и детаљно описала напад у радњи: ''Вређао ме и ударао''

Нападнута бивша кебина снајка! Софија се огласила и детаљно описала напад у радњи: ''Вређао ме и ударао''

Ало 25.10.2025
Била је у шоку. Бивша жена Игора Којића, Софија Дацић недавно је доживела непријатну ситуацију, те је то поделила са јавношћу. Наиме, бивша снајка Драгана Којића Кебе је одлучила да се такмичи у "Звездама Гранда", а наводно је… »
"Тај човек ме је ударао и вређао!" Нападнута бивша жена Игора Којића, огласила се Софија: "Неко има образа..."

"Тај човек ме је ударао и вређао!" Нападнута бивша жена Игора Којића, огласила се Софија: "Неко има образа..."

Телеграф 25.10.2025
Бивша супруга Игора Којића, Софија Дацић, недавно је доживела непријатну ситуацију о којој је јавно проговорила на друштвеним мрежама. Некадашња снајка Драгана Којића Кебе, која се тренутно такмичи у музичком шоу програму… »
Нападнута бивша жена Игора Којића: Софија се огласила: "Тај човек ме је ударао и вређао, како има образа то да ради!"

Нападнута бивша жена Игора Којића: Софија се огласила: "Тај човек ме је ударао и вређао, како има образа то да ради!"

Блиц 25.10.2025
Бивша жена Игора Којића, Софија Дацић недавно је доживела непријатну ситуацију, те је то поделила са јавношћу. Наиме, бивша снајка Драгана Којића Кебе је одлучила да се такмичи у " Звездама Гранда", а наводно је разлог краха… »
"Тај човек ме је ударао и вређао": Нападнута Софија Дацић, скандал се одиграо у продавници открила све детаље

"Тај човек ме је ударао и вређао": Нападнута Софија Дацић, скандал се одиграо у продавници открила све детаље

Мондо 25.10.2025
Софија Дацић јавности је постала позната након што је ступила у брак са сином певача Драгана Којића Кебе, Игором Којићем. Њихов брак трајао је свега 5 месеци, а након што су се развели, Софија се појавила у музичком такмичењу… »

Вести дана »