Povezane vesti
Drama u Beogradu: Napadnuta Kebina bivša snajka
Svet & Skandal pre 18 sati
Pevačica Sofija Dacić napadnuta je u jednom lokalu gde je kupovala sa svojom sestrom. Sofija Dacić javnosti je postala poznata nakon što je stupila u brak sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Njihov brak trajao je svega 5 meseci, a nakon… »
Napadnuta kebina bivša snajka! Sofija Dacić se odmah oglasila: Taj čovek me je udarao i vređao...
Kurir pre 19 sati
Sofija Dacić javnosti je postala poznata nakon što je stupila u brak sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Njihov brak trajao je svega 5 meseci, a nakon što su se razveli, Sofija se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Ona je… »
Napadnuta bivša kebina snajka! Sofija se oglasila i detaljno opisala napad u radnji: ''Vređao me i udarao''
Alo pre 19 sati
Bila je u šoku. Bivša žena Igora Kojića, Sofija Dacić nedavno je doživela neprijatnu situaciju, te je to podelila sa javnošću. Naime, bivša snajka Dragana Kojića Kebe je odlučila da se takmiči u "Zvezdama Granda", a navodno je razlog kraha braka između… »
"Taj čovek me je udarao i vređao!" Napadnuta bivša žena Igora Kojića, oglasila se Sofija: "Neko ima obraza..."
Telegraf pre 19 sati
Bivša supruga Igora Kojića, Sofija Dacić, nedavno je doživela neprijatnu situaciju o kojoj je javno progovorila na društvenim mrežama. Nekadašnja snajka Dragana Kojića Kebe, koja se trenutno takmiči u muzičkom šou programu "Zvezde Granda", priznala je da… »
Napadnuta bivša žena Igora Kojića: Sofija se oglasila: "Taj čovek me je udarao i vređao, kako ima obraza to da radi!"
Blic pre 20 sati
Bivša žena Igora Kojića, Sofija Dacić nedavno je doživela neprijatnu situaciju, te je to podelila sa javnošću. Naime, bivša snajka Dragana Kojića Kebe je odlučila da se takmiči u " Zvezdama Granda", a navodno je razlog kraha braka između nje i Igora… »
"Taj čovek me je udarao i vređao": Napadnuta Sofija Dacić, skandal se odigrao u prodavnici otkrila sve detalje
Mondo pre 20 sati
Sofija Dacić javnosti je postala poznata nakon što je stupila u brak sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Njihov brak trajao je svega 5 meseci, a nakon što su se razveli, Sofija se pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je… »
Vesti dana »
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto) sastanak u predsedničkom avionu: Evo šta je Tramp rekao katarskom emiru: Ne znam šta je važnije, biti voljen ili poštovan?
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Stravična saobraćajna nesreća na novom Beogradu: Troje poginulih u sudaru dva automobila prvi snimak sa lica mesta
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(VIDEO) Pogledajte kako je Borusija Dortmund došla do pobede u nadoknadi vremena
Danas pre 8 satijoš 1 povezana