Povezane vesti
''Majka mi je govorila da ćutim ili da sam glupa'' Jana Todorović o neprijatnoj situaciji sa ćerkom pred novinarima
Alo 25.10.2025
Priznala kakve osude javnosti je doživela. Jana Todorović se pre nekoliko nedelja našla na meti osuda korisnika društvenih mreža i javnosti. Pevačica je sa svojom ćerkom Kristinom Džulijen bila na jednom događaju, pa je pred kamerama osula paljbu po… »
"Popila sam nekoliko piva, izletelo mi je": Jana progovorila o skandalu s ćerkom, vređali je samo tako
Mondo 25.10.2025
Novinari su tada razgovarali s pevačicom, a onda su prešli na Kristinu, međutim, Jani se nije dopalo kako njena naslednica razgovara, pa joj je pred svima rekla da ona nije za kamere i da više nikad neće davati izjave jer ne zna to da radi. Pevačica je… »
Jana prvi put o neprijatnoj situaciji sa ćerkom u javnosti: Progovorila kakve je uvrede i osude javnosti doživela, pa…
Kurir 25.10.2025
Jana Todorović se pre nekoliko nedelja našla na meti osuda korisnika društvenih mreža i javnosti. Pevačica je sa svojom ćerkom Kristinom Džulijen bila na jednom događaju, pa je pred kamerama osula paljbu po svojoj naslednici, što su mnogi kritikovali… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije nastavio posetu Jablaničkom okrugu, najavio program razvoja za pet okruga na jugu Srbije
RTS pre 20 minutajoš 30 povezanih
Visok rizik od ove opasne pojave! RHMZ dao dugoročnu prognozu: Poznato nazire li se kraj toplotnom talasu
Telegraf pre 25 minutajoš 19 povezanih
Borba protiv požara na više lokacija u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Beta pre 35 minutajoš 15 povezanih
Na više lokacija u Srbiji nastavlja se borba sa požarima, najteže i dalje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na pojedine proizvode iz Kanade
Serbian News Media pre 1 satjoš 10 povezanih