Povezane vesti

Spektakl u Kataloniji: Gosti iz Ovijeda od 0:2 do boda u 90+7.

Spektakl u Kataloniji: Gosti iz Ovijeda od 0:2 do boda u 90+7.

Sport klub pre 4 sati
Efikasnom i uzbudljivom utakmicom između Đirone i Ovijeda prepunom preokreta i sa čak šest golova otvoren je subotnji program desetog kola španske LaLige. Meč u Kataloniji, na stadionu Montivili u Đironi, završen je spektakularnim rezultatom 3:3 (0:1)… »
Tri penala u derbiju fenjeraša: Šest pogodaka Đirone i Ovijeda

Tri penala u derbiju fenjeraša: Šest pogodaka Đirone i Ovijeda

Sportski žurnal pre 4 sati
Srpski vezista u ekipi Ovijeda Luka Ilić ušao je u igru u 65. minutu. Fudbaleri Đirone odigrali su na svom terenu nerešeno protiv Ovijeda 3:3 u utakmici 10. kola španske La Lige. Prednost Ovijedu doneo je Federiko Vinas golom iz penala u 38. minutu, a… »
La liga: Luda utakmica i remi Ovijeda protiv Đirone!

La liga: Luda utakmica i remi Ovijeda protiv Đirone!

Kurir pre 5 sati
Fudbaleri Đirone i Real Ovijeda odigrali su spektakularna meč u 10. kolu La Lige koji je na kraju završen bez pobednika, ali sa šest viđenih pogodaka - 3:3 (0:1). Gosti su bili ti koji su bolje otvorili meč i sa dva pogotka nagovestili da bi mogli da… »
Alonso spreman za trenerski debi na "El Klasiku": Znam šta se očekuje od mene i mojih igrača

Alonso spreman za trenerski debi na "El Klasiku": Znam šta se očekuje od mene i mojih igrača

Euronews pre 5 sati
Meč protiv Barselone koji je na programu u nedelju na stadionu "Santijago Bernabeu" (16.15, TV Arena sport) biće prvi koji će kao trener Real Madrida voditi Ćabi Alonso. Madriđani u taj duel ulaze kao lideri na tabeli La Lige sa dva boda više od najvećeg… »
Ovijedo opet nije pobedio

Ovijedo opet nije pobedio

B92 pre 5 sati
Fudbaleri Đirone odigrali su danas na svom terenu nerešeno protiv Ovijeda 3:3, u utakmici 10. kola španske La Lige. Prednost Ovijedu doneo je Federiko Vinas golom iz penala u 38. minutu, a vođstvo je uvećao Salomon Rondon pogotkom u 57. minutu. Vođstvo… »
Obavio razgovor sa igračima, pa poslao moćnu poruku pred El klasko: Pobedićemo Real Madrid, 100 posto sam siguran u to!

Obavio razgovor sa igračima, pa poslao moćnu poruku pred El klasko: Pobedićemo Real Madrid, 100 posto sam siguran u to!

Kurir pre 10 sati
Dan uoči čuvenog " El klasika" prvi čovek Barselone, Đoan Laporta poručio je da je uveren da će njegov tim slaviti na stadionu "Bernabeu". Obavio je razgovor sa igračima, a onda samouvereno poručio: "Momci su neverovatno motivisani, 100 posto sam siuran… »
Planeta u neverici zbog samo nekoliko reči lamina jamala! Pogledajte šta je jedan od najboljih na svetu izgovorio nekoliko…

Planeta u neverici zbog samo nekoliko reči lamina jamala! Pogledajte šta je jedan od najboljih na svetu izgovorio nekoliko…

Kurir pre 15 sati
Real Madrid će u nedelju od 16.15 časova biti domaćin Barseloni u 10. kolu La Lige. Real je trenutno prvi sa 24 boda, dva više od Barselone, a pred najveći svetski derbi su podignute tenzije zahvaljujući Laminu Jamalu. Mladi fudbaler Barselone je… »

Vesti dana »