Повезане вести

Спектакл у Каталонији: Гости из Овиједа од 0:2 до бода у 90+7.

Спектакл у Каталонији: Гости из Овиједа од 0:2 до бода у 90+7.

Спорт клуб 25.10.2025
Ефикасном и узбудљивом утакмицом између Ђироне и Овиједа препуном преокрета и са чак шест голова отворен је суботњи програм десетог кола шпанске ЛаЛиге. Меч у Каталонији, на стадиону Монтивили у Ђирони, завршен је… »
Три пенала у дербију фењераша: Шест погодака Ђироне и Овиједа

Три пенала у дербију фењераша: Шест погодака Ђироне и Овиједа

Спортски журнал 25.10.2025
Српски везиста у екипи Овиједа Лука Илић ушао је у игру у 65. минуту. Фудбалери Ђироне одиграли су на свом терену нерешено против Овиједа 3:3 у утакмици 10. кола шпанске Ла Лиге. Предност Овиједу донео је Федерико Винас голом из… »
Ла лига: Луда утакмица и реми Овиједа против Ђироне!

Ла лига: Луда утакмица и реми Овиједа против Ђироне!

Курир 25.10.2025
Фудбалери Ђироне и Реал Овиједа одиграли су спектакуларна меч у 10. колу Ла Лиге који је на крају завршен без победника, али са шест виђених погодака - 3:3 (0:1). Гости су били ти који су боље отворили меч и са два поготка… »
Алонсо спреман за тренерски деби на "Ел Класику": Знам шта се очекује од мене и мојих играча

Алонсо спреман за тренерски деби на "Ел Класику": Знам шта се очекује од мене и мојих играча

Еуроневс 25.10.2025
Меч против Барселоне који је на програму у недељу на стадиону "Сантијаго Бернабеу" (16.15, ТВ Арена спорт) биће први који ће као тренер Реал Мадрида водити Ћаби Алонсо. Мадриђани у тај дуел улазе као лидери на табели Ла Лиге са… »
Овиједо опет није победио

Овиједо опет није победио

Б92 25.10.2025
Фудбалери Ђироне одиграли су данас на свом терену нерешено против Овиједа 3:3, у утакмици 10. кола шпанске Ла Лиге. Предност Овиједу донео је Федерико Винас голом из пенала у 38. минуту, а вођство је увећао Саломон Рондон… »
Обавио разговор са играчима, па послао моћну поруку пред Ел класко: Победићемо Реал Мадрид, 100 посто сам сигуран у то!

Обавио разговор са играчима, па послао моћну поруку пред Ел класко: Победићемо Реал Мадрид, 100 посто сам сигуран у то!

Курир 25.10.2025
Дан уочи чувеног " Ел класика" први човек Барселоне, Ђоан Лапорта поручио је да је уверен да ће његов тим славити на стадиону "Бернабеу". Обавио је разговор са играчима, а онда самоуверено поручио: "Момци су невероватно… »
Планета у неверици због само неколико речи ламина јамала! Погледајте шта је један од најбољих на свету изговорио неколико…

Планета у неверици због само неколико речи ламина јамала! Погледајте шта је један од најбољих на свету изговорио неколико…

Курир 25.10.2025
Реал Мадрид ће у недељу од 16.15 часова бити домаћин Барселони у 10. колу Ла Лиге. Реал је тренутно први са 24 бода, два више од Барселоне, а пред највећи светски дерби су подигнуте тензије захваљујући Ламину Јамалу. Млади… »

Вести дана »