Povezane vesti

''Imala sam šest tumora'' Naša glumica u bolnici, oglasila se nakon treće operacije

''Imala sam šest tumora'' Naša glumica u bolnici, oglasila se nakon treće operacije

Alo pre 13 sati
Trenutno je na trećoj operaciji. Glumica Branka Otašević, poznata po ulozi u seriji "Dug moru", oglasila se nakon operacije tumora dojke. Branka je objasnila da je u razmaku od četiri meseca imala dve operacije, tokom kojih su joj odstranili ukupno šest… »
Glumica operisala šest recidiva tumora: Govorila o svojoj borbi i uputila apel svim ženama

Glumica operisala šest recidiva tumora: Govorila o svojoj borbi i uputila apel svim ženama

Nova pre 13 sati
Glumica Branka Otašević oglasila se nakon treće operacije tumora. Branka Otašević je na Instagramu podelila fotografije iz bolnice i otkrila da je tri puta operisala tumor na dojci. Објава коју дели Branka Otašević (@branka_osmijeh) „Oktobar je mesec, 1… »
"Imala sam šest tumora" Naša glumica u bolnici, oglasila se nakon treće operacije: "Nema čekanja..."

"Imala sam šest tumora" Naša glumica u bolnici, oglasila se nakon treće operacije: "Nema čekanja..."

Telegraf pre 15 sati
Glumica Branka Otašević, poznata po ulozi u seriji "Dug moru", oglasila se nakon operacije tumora dojke. Branka je objasnila da je u razmaku od četiri meseca imala dve operacije, tokom kojih su joj odstranili ukupno šest tumora. - Oktobar je mesec, 1… »
"Imala sam šest tumora, recidiv": Glumica iz serije "Dug moru" se oglasila iz bolnice nakon treće operacije: "Dobro sam, tu je…

"Imala sam šest tumora, recidiv": Glumica iz serije "Dug moru" se oglasila iz bolnice nakon treće operacije: "Dobro sam, tu je…

Blic pre 15 sati
Glumica Branka Otašević proslavila se ulogom u seriji "Dug moru", a sada se oglasila nakon operacije tumora dojke. Branka je objasnila da je u razmaku od četiri meseca imala dve operacije, te da su joj odstranili 6 tumora. - Oktobar je mesec, 1. oktobra… »

Vesti dana »