Povezane vesti
„Sina nisam videla pet meseci… Njegov otac je falsifikovao moj potpis i odveo ga“: Pevačica o najtežim trenucima
Nova 25.10.2025
Pevačica Jasna Šćepanović otvoreno je progovorila o bivšem partneru i borbi za sina. Kako Jasna kaže, njen partner je najpre falsifikovao njen potpis, a potom i sinu nabavio državljanstvo Makedonije gde on sada i živi. „Što se tiče moje situacije sa… »
"Sina nisam videla pet meseci": Pevačica sa bivšim mužem prolazi kroz pakao: "Imam napade panike, dete ne priča srpski" (Video)…
Blic 25.10.2025
Pevačica iz Crne Gore Jasna Šćepanović progovorila je za "Blic" o borbi za sina i agoniji kroz koju prolazi otkako je njen bivši partner bez njenog odobrenja mališana odveo u drugu zemlju. Kako Jasna kaže, njen partner je najpre falsifikovao njen potpis… »
Vesti dana »
„Studenti nude sistemska rešenja“: Slavija od zahteva do političke artikulacije studentskog pokreta
Insajder pre 12 satijoš 18 povezanih
Pozovi Srbina radi osvajanja Evrolige: Nikola Milutinov nastavio tradiciju srpskih igrača koji su se peli na krov Evrope! Trijumf proslavio sa trobojkom
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 7 satijoš 25 povezanih
Aksios: Iran načelno pristao da se reši obogaćenog uranijuma; Tramp: Pregovori konstruktivni, ne žurimo
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih