Povezane vesti

Šako Polumenta besan zbog poznatog pevača Otkrio da mu je preoteo veliki hit!

Šako Polumenta besan zbog poznatog pevača Otkrio da mu je preoteo veliki hit!

Alo pre 6 sati
Problema su imali i ranije. Pevač Šako Polumenta oglasio se nakon što je Emir Brunčević prepevao njegov hit iz 1999. godine "Dete ulice". Kako je naveo, kolega mu se nije javio, kako bi ga pitao da li bi mu smetalo da to uradi, s obzirom ne to da je on… »
Ponizio kolegu: Šako Polumenta prozvao Emira Brunčevića: Snimio je moju pesmu iz 1999. bez da me pita!

Ponizio kolegu: Šako Polumenta prozvao Emira Brunčevića: Snimio je moju pesmu iz 1999. bez da me pita!

Kurir pre 7 sati
Pevač Emir Brunčević ipak je odlućio da snimi i objavi pesmu "Dete ulice" iako je prvobitno planirao da odustane nakon što je. Šako Polumenta u poslednjem trenutku otkazao duet. Polumenta je, navodno zbog zdravstvenih problema, dan pre snimanja spota… »
"Čujem neki pevač snimio moju pesmu, a nije ni pitao": Šako prozvao kolegu, strasti se ne smiruju

"Čujem neki pevač snimio moju pesmu, a nije ni pitao": Šako prozvao kolegu, strasti se ne smiruju

Mondo pre 6 sati
Pevač Emir Brunčević ipak je odlućio da snimi i objavi pesmu "Dete ulice" iako je prvobitno planirao da odustane nakon što je Šako Polumenta u poslednjem trenutku otkazao duet. Polumenta je, navodno zbog zdravstvenih problema, dan pre snimanja spota… »
Šako Polumenta se oglasio nakon skandala sa kolegom: Rat na estradi se ne smiruje: "Nije mi tražio dozvolu"

Šako Polumenta se oglasio nakon skandala sa kolegom: Rat na estradi se ne smiruje: "Nije mi tražio dozvolu"

Blic pre 12 sati
Emir Brunčević šokirao je javnost kada je javno prozvao Šaka Polumenta sa optužbama da je dan pred snimanje dueta slagao da je bolestan, a potom je pevač sam objavio tu pesmu. Emir je snimio obradu Šakove pesme "Dete ulice", a sada se tim povodom i… »
Šako besan nakon što je Emir snimio "Dete ulice"! Naziva ga "nekim pevačem" i pokušava jednu stvar: "Da znate"

Šako besan nakon što je Emir snimio "Dete ulice"! Naziva ga "nekim pevačem" i pokušava jednu stvar: "Da znate"

Telegraf pre 13 sati
Emir Brunčević ipak je snimio i izbacio pesmu "Dete ulice", od koje je prvobitno odustao a sve nakon što je pevač Šako Polumenta neprofesionalno postupio dan pred snimanje ove pesme, koju je trebalo da otpevaju u duetu, otkazavši dolazak u Beograd… »

Vesti dana »