Povezane vesti
„Zvezda je bila greška, odrekao sam se velikog novca i pobegao“
Sport klub 25.10.2025
Kristijano Pičini, čovek koji spada u kategoriju velikih promašaja Crvene zvezde, nerado se prisetio svog boravka u Beogradu. Fudbaler koji je tri puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Italije stigao je među crveno-bele na zimu 2022. godine sa… »
"Odrekao sam se velikog novca i pobegao iz Zvezde": Italijan otvorio dušu o borbi sa depresijom
Mondo 25.10.2025
Kristijano Pičini (33) odlučio je da ostavi fudbal i da se posveti drugim stvarima u životu. Ljudi u Srbiji pamte ga po tome što je igrao u dresu Crvene zvezde. Proveo je na "Marakani" oko osam meseci i otišao je. Ne pamte ga navijači po dobrom, a sada… »
Pobegao sam iz Zvezde, tamo sam izgubio ljubav prema fudbalu: Nekadašnji igrač crveno-belih šokirao svojom izjavom!
Hot sport 25.10.2025
Bivši fudbaler Zvezde progovorio o depresiji, unutrašnjoj borbi i odlasku iz Zvezde. Kristijan Pićini se nedavno osvrnuo na period proveden u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu za Gazzetu otvoreno je govorio o teškim momentima u Beogradu i izazovima sa… »
"Pobegao sam iz Zvezde, prestao sam da volim fudbal"
B92 25.10.2025
Kristijan Pićini se nedavno dotakao perioda u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu je bio malo opširniji o periodu u Beogradu. U razgovoru za Gazetu, podsetio se kako perioda u crveno-belom dresu, koji neće pamtiti po najboljem. A, dotakao se i problema… »
Vesti dana »
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 3 minutajoš 26 povezanih
Ko je srpski zet Eloj Rom? Ljubi srpsku influenserku, oženio je pred Svetsko prvenstvo
Mondo pre 48 minutajoš 13 povezanih
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 4 satijoš 11 povezanih
Na današnji dan: Napravljena vinil ploča, osuđen bivši direktor RTS, opozicija bojkotovala izbore
Radio 021 pre 18 minutajoš 3 povezane
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, najviša dnevna temperatura i do 35 stepeni
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih