Povezane vesti
„Zvezda je bila greška, odrekao sam se velikog novca i pobegao“
Sport klub pre 26 dana
Kristijano Pičini, čovek koji spada u kategoriju velikih promašaja Crvene zvezde, nerado se prisetio svog boravka u Beogradu. Fudbaler koji je tri puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Italije stigao je među crveno-bele na zimu 2022. godine sa… »
"Odrekao sam se velikog novca i pobegao iz Zvezde": Italijan otvorio dušu o borbi sa depresijom
Mondo pre 26 dana
Kristijano Pičini (33) odlučio je da ostavi fudbal i da se posveti drugim stvarima u životu. Ljudi u Srbiji pamte ga po tome što je igrao u dresu Crvene zvezde. Proveo je na "Marakani" oko osam meseci i otišao je. Ne pamte ga navijači po dobrom, a sada… »
Pobegao sam iz Zvezde, tamo sam izgubio ljubav prema fudbalu: Nekadašnji igrač crveno-belih šokirao svojom izjavom!
Hot sport pre 27 dana
Bivši fudbaler Zvezde progovorio o depresiji, unutrašnjoj borbi i odlasku iz Zvezde. Kristijan Pićini se nedavno osvrnuo na period proveden u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu za Gazzetu otvoreno je govorio o teškim momentima u Beogradu i izazovima sa… »
"Pobegao sam iz Zvezde, prestao sam da volim fudbal"
B92 pre 27 dana
Kristijan Pićini se nedavno dotakao perioda u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu je bio malo opširniji o periodu u Beogradu. U razgovoru za Gazetu, podsetio se kako perioda u crveno-belom dresu, koji neće pamtiti po najboljem. A, dotakao se i problema… »
Vesti dana »
Povlačenje NIS-a sa listinga Beogradske berze “izazvalo bi krah akcionarstva”
Biznis.rs pre 1 satjoš 58 povezanih
„Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara“
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dimitrijev
BBC News pre 9 minutajoš 64 povezane
Dejtonski sporazum okončao rat u Bosni, pa prerastao u 'ludačku košulju'
BBC News pre 49 minutajoš 16 povezanih
Kleut: Nemam dileme o tome da je procedura prekršena, ukoliko odluka Senata bude konačna, pokrenuću pravne mehanizme
Mašina pre 29 minutajoš 18 povezanih