Povezane vesti
„Zvezda je bila greška, odrekao sam se velikog novca i pobegao“
Sport klub pre 8 sati
Kristijano Pičini, čovek koji spada u kategoriju velikih promašaja Crvene zvezde, nerado se prisetio svog boravka u Beogradu. Fudbaler koji je tri puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Italije stigao je među crveno-bele na zimu 2022. godine sa… »
"Odrekao sam se velikog novca i pobegao iz Zvezde": Italijan otvorio dušu o borbi sa depresijom
Mondo pre 9 sati
Kristijano Pičini (33) odlučio je da ostavi fudbal i da se posveti drugim stvarima u životu. Ljudi u Srbiji pamte ga po tome što je igrao u dresu Crvene zvezde. Proveo je na "Marakani" oko osam meseci i otišao je. Ne pamte ga navijači po dobrom, a sada… »
Pobegao sam iz Zvezde, tamo sam izgubio ljubav prema fudbalu: Nekadašnji igrač crveno-belih šokirao svojom izjavom!
Hot sport pre 12 sati
Bivši fudbaler Zvezde progovorio o depresiji, unutrašnjoj borbi i odlasku iz Zvezde. Kristijan Pićini se nedavno osvrnuo na period proveden u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu za Gazzetu otvoreno je govorio o teškim momentima u Beogradu i izazovima sa… »
"Pobegao sam iz Zvezde, prestao sam da volim fudbal"
B92 pre 13 sati
Kristijan Pićini se nedavno dotakao perioda u Crvenoj zvezdi, a u novom intervjuu je bio malo opširniji o periodu u Beogradu. U razgovoru za Gazetu, podsetio se kako perioda u crveno-belom dresu, koji neće pamtiti po najboljem. A, dotakao se i problema… »
Vesti dana »
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp u Kataru otpočeo turneju po Aziji, u četvrtak sastanak sa Si Đinpingom
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Pogledajte kako je Borusija Dortmund došla do pobede u nadoknadi vremena
Danas pre 3 satajoš 1 povezana