Повезане вести

„Звезда је била грешка, одрекао сам се великог новца и побегао“

„Звезда је била грешка, одрекао сам се великог новца и побегао“

Спорт клуб 25.10.2025
Кристијано Пичини, човек који спада у категорију великих промашаја Црвене звезде, нерадо се присетио свог боравка у Београду. Фудбалер који је три пута наступио за сениорску репрезентацију Италије стигао је међу црвено-беле на… »
"Одрекао сам се великог новца и побегао из Звезде": Италијан отворио душу о борби са депресијом

"Одрекао сам се великог новца и побегао из Звезде": Италијан отворио душу о борби са депресијом

Мондо 25.10.2025
Кристијано Пичини (33) одлучио је да остави фудбал и да се посвети другим стварима у животу. Људи у Србији памте га по томе што је играо у дресу Црвене звезде. Провео је на "Маракани" око осам месеци и отишао је. Не памте га… »
Побегао сам из Звезде, тамо сам изгубио љубав према фудбалу: Некадашњи играч црвено-белих шокирао својом изјавом!

Побегао сам из Звезде, тамо сам изгубио љубав према фудбалу: Некадашњи играч црвено-белих шокирао својом изјавом!

Хот спорт 25.10.2025
Бивши фудбалер Звезде проговорио о депресији, унутрашњој борби и одласку из Звезде. Кристијан Пићини се недавно осврнуо на период проведен у Црвеној звезди, а у новом интервјуу за Газзету отворено је говорио о тешким моментима у… »
"Побегао сам из Звезде, престао сам да волим фудбал"

"Побегао сам из Звезде, престао сам да волим фудбал"

Б92 25.10.2025
Кристијан Пићини се недавно дотакао периода у Црвеној звезди, а у новом интервјуу је био мало опширнији о периоду у Београду. У разговору за Газету, подсетио се како периода у црвено-белом дресу, који неће памтити по најбољем… »

Вести дана »