Повезане вести
"Имала сам повреде главе и ребра" Каћа Лазић открила повреде из саобраћајне несреће коју је доживела са Дарком
Телеграф 25.10.2025
Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина доживели су 25. септембра тешку саобраћајну несрећу. Дарко је након удеса морао на ушивање главе и имао је 15 копчи, док је Катарина тек након месец дана открила какве је повреде… »
"Задобила сам повреде главе и ребра" Каћа Лазић први пут о саобраћајној несрећи и повреди
Курир 25.10.2025
Фолкер Дарко Лазић и његова супруга Катарина доживели су 25. септембра тешку саобраћајну несрећу. Дарко Лазић је тада морао да иде на ушивање главе и имао је 15 копчи, а Катарина је тек након месец дана открила какве је повреде… »
Задобила повреде главе и ребра: Жена Дарка Лазића се први пут огласила након што су се закуцали у аутобус
Мондо 25.10.2025
Фолкер Дарко Лазић и његова супруга Катарина доживели су 25. септембра тешку саобраћајну несрећу Дарко Лазић је тада морао да иде на ушивање главе и имао је 15 копчи, а Катарина је тек након месец дана открила какве је повреде… »
"Задобила сам повреде главе и ребра": Каћа Лазић први пут о саобраћајној несрећи: Дарко пио алкохол, па се закуцао у аутобус…
Блиц 25.10.2025
Фолкер Дарко Лазић и његова супруга Катарина доживели су 25. септембра тешку саобраћајну несрећу. Дарко Лазић је тада морао да иде на ушивање главе и имао је 15 копчи, а Катарина је тек након месец дана открила какве је повреде… »
Вести дана »
Топлотни талас у Србији: У неким деловима земље очекује се и 40 степени
РТВ пре 6 сатијош 6 повезаних
На данашњи дан, 31. јул: Погинуо Антоан де Сент Егзипери, рођена Џоан Роулинг...
Н1 Инфо пре 33 минутајош 2 повезане
Аракчи: Европа да не уступа Американцима базе за нападе; Нетањаху се вратио у Израел после посете Вашингтону
РТС пре 23 минутајош 1 повезана
Шамар Хајдуку који неће моћи да заборави: Хрватски великан није могао ни да сања овакав пораз
Нова пре 6 сатијош 6 повезаних
Сеута: Пронађена тела 10 миграната који су покушали да препливају границу
РТВ пре 13 минутајош 1 повезана