Povezane vesti
"Imala sam povrede glave i rebra" Kaća Lazić otkrila povrede iz saobraćajne nesreće koju je doživela sa Darkom
Telegraf 25.10.2025
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina doživeli su 25. septembra tešku saobraćajnu nesreću. Darko je nakon udesa morao na ušivanje glave i imao je 15 kopči, dok je Katarina tek nakon mesec dana otkrila kakve je povrede zadobila. - Da li ste znale… »
"Zadobila sam povrede glave i rebra" Kaća Lazić prvi put o saobraćajnoj nesreći i povredi
Kurir 25.10.2025
Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina doživeli su 25. septembra tešku saobraćajnu nesreću. Darko Lazić je tada morao da ide na ušivanje glave i imao je 15 kopči, a Katarina je tek nakon mesec dana otkrila kakve je povrede zadobila u udesu. - Da… »
"Zadobila sam povrede glave i rebra": Kaća Lazić prvi put o saobraćajnoj nesreći: Darko pio alkohol, pa se zakucao u autobus…
Blic 25.10.2025
Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina doživeli su 25. septembra tešku saobraćajnu nesreću. Darko Lazić je tada morao da ide na ušivanje glave i imao je 15 kopči, a Katarina je tek nakon mesec dana otkrila kakve je povrede zadobila u udesu. - Da… »
Zadobila povrede glave i rebra: Žena Darka Lazića se prvi put oglasila nakon što su se zakucali u autobus
Mondo 25.10.2025
Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina doživeli su 25. septembra tešku saobraćajnu nesreću Darko Lazić je tada morao da ide na ušivanje glave i imao je 15 kopči, a Katarina je tek nakon mesec dana otkrila kakve je povrede zadobila u udesu "Da li… »
Vesti dana »
Objavljeni novi rezultati izbora na KiM: Srpska lista ubedljivo pobedila u svim srpskim opštinama
Sputnik pre 39 minutajoš 15 povezanih
'Sve smo se dogovorili, osim Donbasa, a to će ići teško': Tramp posle razgovora sa Zelenskim
BBC News pre 25 minutajoš 15 povezanih
Poslednja nedelja 2025. u Sremskoj Mitrovici uz ledena jutra, ali bez snega
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Dvoje povređenih u dve saobraćajne nezgode, radnik povređen na gradilištu
Euronews pre 55 minutajoš 7 povezanih
Uklonjen Ćacilend ispred Narodne skupštine, razmontirani šatori FOTO
Nova pre 40 minutajoš 6 povezanih