Povezane vesti

"U odrazu vidim da mi nepoznata žena snima dete, slušam šta mi govori i ne verujem" Majka doživela šok u tramvaju: Policija…

"U odrazu vidim da mi nepoznata žena snima dete, slušam šta mi govori i ne verujem" Majka doživela šok u tramvaju: Policija…

Kurir pre 9 sati
Ne mogu da verujem da se tako nešto dogodilo. Prvo, da je to uradila jedna žena, a onda i da niko nije reagovao dok sam molila ljude da mi pomognu – priča Mirna L. B., majka iz Zagreba koja je preključe u tramvaju broj 12 svedočila bizarnom prizoru… »
Majka doživela užas u tramvaju! ''Fotografisala mi je dete i nekom slala slike, kad sam je pitala zašto...''

Majka doživela užas u tramvaju! ''Fotografisala mi je dete i nekom slala slike, kad sam je pitala zašto...''

Alo pre 14 sati
Sve se, kaže, odigralo prekjuče oko 20 sati, “I dalje ne mogu da verujem da se to stvarno dogodilo. Da jedna žena uradi tako nešto – i da niko u tramvaju nije reagovao dok sam molila za pomoć!” – započinje priču šokirana Mirna L. B. iz Zagreba, majka… »
Majka doživela šok u tramvaju: "Snimala mi je dete i slala slike nekome, kad sam je pitala zašto to radi..."

Majka doživela šok u tramvaju: "Snimala mi je dete i slala slike nekome, kad sam je pitala zašto to radi..."

Telegraf pre 15 sati
Žena radi u obližnjoj pekari? "I dalje ne verujem da se takvo nešto dogodilo. Prvo da je to učinila jedna žena, a onda i da niko nije reagovao dok sam molila ljude da mi pomognu" priča Mirna L. B., majka iz Zagreba koja je prekjuče u tramvaju broj 12… »

Vesti dana »