Povezane vesti

"Osetio sam pre nego su mi javili" Janjuš opisao jezivi trenutak kada je saznao za brata "Sedim ispred..."

"Osetio sam pre nego su mi javili" Janjuš opisao jezivi trenutak kada je saznao za brata "Sedim ispred..."

Telegraf pre 12 sati
Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, doživeo je porodičnu tragediju kada se pre dve godine ubio njegov rođeni brat Mihailo Janjušević u 27. godini. U to vreme Janjuš je bio u rijalitiju i za vest je saznao tamo, a sada je u Eliti 9 do detalja pričao o… »
"Zabolela me je glava" Janjuš otkrio detalje o pokojnom bratu Mihajlu: Jel Živ...

"Zabolela me je glava" Janjuš otkrio detalje o pokojnom bratu Mihajlu: Jel Živ...

Kurir pre 14 sati
Učesnik „Elite 9“ Marko Janjušević Janjuš otvorio je dušu tokom razgovora sa cimerom Mikijem Dudićem, kada je progovorio o svom pokojnom bratu Mihajlu, koji je preminuo u decembru 2023. godine. Bivši košarkaš se emotivno prisetio teških trenutaka i… »
"Prilaze mi iz obezbeđenja, a onda vidim ženin auto": Janjuš o bolnom trenutku kada je saznao za smrt rođenog brata

"Prilaze mi iz obezbeđenja, a onda vidim ženin auto": Janjuš o bolnom trenutku kada je saznao za smrt rođenog brata

Mondo pre 15 sati
Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, doživeo je porodičnu tragediju kada je pre dve godine njegov rođeni brat Mihailo Janjušević digao ruku na sebe u 27. godini. Janjuš je bio učesnik u rijalitiju kada je njegov mlađi brat tragično okončao život, a… »
"Osetio sam i pre nego što su mi javili": Janjuš do detalja opisao dan kada je saznao za smrt brata Mihaila: "Samo sam pitao…

"Osetio sam i pre nego što su mi javili": Janjuš do detalja opisao dan kada je saznao za smrt brata Mihaila: "Samo sam pitao…

Blic pre 16 sati
Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, doživeo je porodičnu tragediju kada se pre dve godine ubio njegov rođeni brat Mihailo Janjušević u 27. godini. Janjuš je bio učesnik u rijalitiju kada je njegov mlađi brat tragično okončao život, a sada je u Eliti… »
Horor: Sin Zlate Petrović pokušao sebi da oduzme život

Horor: Sin Zlate Petrović pokušao sebi da oduzme život

Svet & Skandal pre 16 sati
Miki Dudić priznao je u rijalitiju Elita da je pokušao sebi da oduzme život. Sin poznate pevačice Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, izneo je jedan šokantan detalj iz svoje prošlosti. Miki je trenutno učesnik rijaliti programa „Elita 9“ i u… »
''Izlazim odavde vidim ženin auto parkiran'' Janjuš do detalja opisao kako je saznao za smrt brata Mihaila Janjuševića

''Izlazim odavde vidim ženin auto parkiran'' Janjuš do detalja opisao kako je saznao za smrt brata Mihaila Janjuševića

Alo pre 17 sati
Priznao da je predosetio. Učesnik rijaliti programa Elita 9, Marko Janjušević Janjuš, svojevremeno se suočio sa velikom porodičnom tragedijom, u kojoj je izgubio mlađeg brata. Naime, njegov brat je u 27. godini tragično okončao svoj život, a vest o… »

Vesti dana »