Povezane vesti

'Počeo sam kao perač prozora, a sada čistim mesta zločina'

BBC News pre 15 sati
Ben Džajls, stručnjak za ekstremno čišćenje, već 25 godina usavršava veštinu uklanjanja sa mesta zločina svih vrsta mrlja nastalih prolivanjem tečnosti, sečenjem i eksplozijama. Upozorenje: U tekstu ima opisa telesnih tečnosti, smrti i nasilja koji mogu… »
‘Počeo sam kao perač prozora, a sada čistim mesta zločina’

Danas pre 15 sati
Upozorenje: U tekstu ima opisa telesnih tečnosti, smrti i nasilja koji mogu da budu uznemirujući Ovo nije posao za one koji su gadljivi. Ben Džajls, stručnjak za ekstremno čišćenje, već 25 godina usavršava veštinu uklanjanja sa mesta zločina svih vrsta… »

Južne vesti pre 15 sati
Owen Howells Photography Sa više od 30 godina iskustva u čišćenju, Ben je izgradio čelični imunitet i pre svega – jak želudac Upozorenje: U tekstu ima opisa telesnih tečnosti, smrti i nasilja koji mogu da budu uznemirujući Ovo nije posao za one koji su… »

NIN pre 15 sati
Upozorenje: U tekstu ima opisa telesnih tečnosti, smrti i nasilja koji mogu da budu uznemirujući Ovo nije posao za one koji su gadljivi. Ben Džajls, stručnjak za ekstremno čišćenje, već 25 godina usavršava veštinu uklanjanja sa mesta zločina svih vrsta… »

Radio 021 pre 15 sati
Ben Džajls, stručnjak za ekstremno čišćenje, već 25 godina usavršava veštinu uklanjanja sa mesta zločina svih vrsta mrlja nastalih prolivanjem tečnosti, sečenjem i eksplozijama. Owen Howells Photography Sa više od 30 godina iskustva u čišćenju, Ben je… »

Vesti dana »