Povezane vesti
"Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga": Marina Visković progovorila o plastičnim operacijama
Mondo 25.10.2025
Pevačica Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. Pogledajte… »
„Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga“: Marina Visković iznela jasan stav o silikonima
Nova 25.10.2025
Marina Visković ne krije da je stavljala silikone u grudi. Pevačica Marina Visković je jednom prilikom otvoreno govorila o silikonima i istakla da, uprkost tome što ih njene koleginice u poslednje vreme masovno uklanjaju – ona to ne želi. „Primetila sam… »
"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga" Marina Visković odbrusila zlim jezicima: Zadovoljna sam svojim…
Kurir 25.10.2025
Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. - Primetila sam da su… »
''Neću da vadim silikone, briga me'' Naša pevačica ne podleže trendu vraćanja na prirodni izgled: "Mera je najvažnija"
Alo 25.10.2025
Nije joj bitno šta misle ostali. Pevačica Marina Visković jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih… »
"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga": Pevačica (37) važi za najzgodniju na estradi: "Mera je najvažnija"…
Blic 25.10.2025
Pevačica Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. - Primetila… »
Vesti dana »
Ubio oca jer mu nije dao pare za rakiju! Temerinac osuđen na 17 godina zatvora
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
"Ovo je neko koga ni otac nije želeo" Tramp šokirao svet izjavom o novom vođi Irana: "Verovatno je živ u nekom obliku"
Blic pre 9 minutajoš 47 povezanih
Zelenski pobesneo nakon šokantne odluke Trampa: "Zbog toga će vaše vojnike da napada više ruskih dronova"
Mondo pre 43 minutajoš 37 povezanih
MUP: Krivične prijave zbog falsifikovane robe vredne 8,7 miliona dinara
Radio 021 pre 19 minutajoš 25 povezanih