Povezane vesti

"Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga": Marina Visković progovorila o plastičnim operacijama

"Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga": Marina Visković progovorila o plastičnim operacijama

Mondo pre 17 sati
Pevačica Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. Pogledajte… »
„Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga“: Marina Visković iznela jasan stav o silikonima

„Ne zanima me da li me neko mrzi zbog toga“: Marina Visković iznela jasan stav o silikonima

Nova pre 18 sati
Marina Visković ne krije da je stavljala silikone u grudi. Pevačica Marina Visković je jednom prilikom otvoreno govorila o silikonima i istakla da, uprkost tome što ih njene koleginice u poslednje vreme masovno uklanjaju – ona to ne želi. „Primetila sam… »
"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga" Marina Visković odbrusila zlim jezicima: Zadovoljna sam svojim…

"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga" Marina Visković odbrusila zlim jezicima: Zadovoljna sam svojim…

Kurir pre 19 sati
Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. - Primetila sam da su… »
''Neću da vadim silikone, briga me'' Naša pevačica ne podleže trendu vraćanja na prirodni izgled: "Mera je najvažnija"

''Neću da vadim silikone, briga me'' Naša pevačica ne podleže trendu vraćanja na prirodni izgled: "Mera je najvažnija"

Alo pre 19 sati
Nije joj bitno šta misle ostali. Pevačica Marina Visković jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih… »
"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga": Pevačica (37) važi za najzgodniju na estradi: "Mera je najvažnija"…

"Neću da vadim silikone, briga me da li me mrze zbog toga": Pevačica (37) važi za najzgodniju na estradi: "Mera je najvažnija"…

Blic pre 20 sati
Pevačica Marina Visković (37) jedna je od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a o estetskim zahvatima je otvoreno govorila. Marina je rekla da ne želi da izvadi silikone, iako vidi da mnoge njene koleginice poslednjih godina to rade. - Primetila… »

Vesti dana »