Povezane vesti

Sivić pred sutrašnji duel sa Zvezdom: Oni se bore za titulu, mi za goli život

Sivić pred sutrašnji duel sa Zvezdom: Oni se bore za titulu, mi za goli život

Gradski portal 018 pre 3 sata
Nakon 12. kola Super lige Radnički je u veoma nepovoljnog situaciji sa samo 11 bodova. Situaciju nimalo ne olakšava to što niški klubu narednom kolu dočekuje Crvenu zvezdu, ekipu koja se, prema rečima stratega Radničkog, bori za titulu, dok se, kako… »
Milojević ljut na igrače Zvezde, očitao im lekciju: "Ono nije smelo da se desi, zasmetalo mi kao treneru"

Milojević ljut na igrače Zvezde, očitao im lekciju: "Ono nije smelo da se desi, zasmetalo mi kao treneru"

Mondo pre 3 sata
Posle poraza od Brage (2:0) i loše partije prikazane u Portugalu fudbaleri Crvene zvezde imaju priliku za iskupljenje. U nedelju gostuju Radničkom u Nišu (17h), a pre svega toga je Vladan Milojević pričao o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu… »
Milojević pred Radnički: Očekuje nas težak posao, moramo da pružimo odgovor

Milojević pred Radnički: Očekuje nas težak posao, moramo da pružimo odgovor

Sportski žurnal pre 3 sata
Trener Crvene zvezde rekao je da mu je zasmetao pristup sa kojim su njegovi igrači igrali protiv Brage i dodao da je bitno da se sad njegov tim što pre regeneriše. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će predstojeća utakmice Super lige… »
Milojević: "Uvek je nezgodno posle poraza"

Milojević: "Uvek je nezgodno posle poraza"

B92 pre 3 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da će predstojeća utakmice Super lige Srbije protiv Radničkog iz Niša biti veoma zahtevna za njegovu ekipu. "Uvek je nezgodan tajming nakon poraza, ali ne zbog poraza kao poraza, najviše… »
Milojević još jednom istakao nezadovoljstvo odnosom prema dresu: "Ne sme to da se dešava..."

Milojević još jednom istakao nezadovoljstvo odnosom prema dresu: "Ne sme to da se dešava..."

Telegraf pre 3 sata
Posle izuzetno lošeg izdanja u Bragi i potpuno zasluženog poraza, fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se utakmicama u Super ligi, a rival će ovog puta biti Radnički iz Niša. Tom prilikom, Vladan Milojević ponovo se osvrnuo na utakmicu sa portugalskim klubom… »
Milojević pred meč protiv Radničkog iz Niša: Očekuje nas težak posao, ali moramo da pružimo odgovor

Milojević pred meč protiv Radničkog iz Niša: Očekuje nas težak posao, ali moramo da pružimo odgovor

Radio sto plus pre 4 sati
“Uvek je nezgodan tajming nakon poraza, ali ne zbog poraza kao poraza, najviše zbog načina na koji smo poraženi. O tome smo pričali. Mislim da su igrači svesni situacije i nemamo puno vremena za razmišljanje. Očekuje nas jedan težak protivnik – niški… »
Milojević pred gostovanje u Nišu: Uvek je nezgodan tajming nakon poraza...

Milojević pred gostovanje u Nišu: Uvek je nezgodan tajming nakon poraza...

Kurir pre 4 sati
"Uvek je nezgodan tajming nakon poraza, ali ne zbog poraza kao poraza, najviše zbog načina na koji smo poraženi. O tome smo pričali. Mislim da su igrači svesni situacije i nemamo puno vremena za razmišljanje. Očekuje nas jedan težak protivnik - niški… »
Vladan Milojević pre Radničkog opet o Bragi: "Ne sme da se ima takav odnos prema dresu"

Vladan Milojević pre Radničkog opet o Bragi: "Ne sme da se ima takav odnos prema dresu"

Sportske.net pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 26. oktobra od 17 časova gostovati ekipi Radničkog iz Niša u okviru 13. kola Super lige Srbije. Pre utakmice je na pitanja predstavnika medija odgovarao šef stručnog štaba Vladan Milojević. Prvo se osvrnuo na poraz u… »
Milojević: Očekuje nas težak meč sa Radničkim, igrači su svesni situacije posle Brage

Milojević: Očekuje nas težak meč sa Radničkim, igrači su svesni situacije posle Brage

RTS pre 3 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je pred utakmicu 13. kola Superlige Srbije da njegova ekipa mora da pruži odgovor posle poraza od Brage u Ligi Evrope i dodao da Radnički iz Niša igra veoma dobro na domaćem terenu. Fudbaleri Crvene… »
Milojević otkrio šta mu je zasmetalo protiv Brage, govorio o povređenima i najavio gostovanje u Nišu: „Nije smelo da se desi…“…

Milojević otkrio šta mu je zasmetalo protiv Brage, govorio o povređenima i najavio gostovanje u Nišu: „Nije smelo da se desi…“…

Nova pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 26. oktobra od 17 časova gostovati ekipi Radničkog u Nišu u okviru 13. kola Superlige Srbije. Pre utakmice je na pitanja predstavnika medija odgovarao Vladan Milojević, trener Zvezde. „Uvek je nezgodan tajming nakon… »
"O tome smo pričali": Evo šta je Vladan Milojević rekao pred utakmicu Radnički - Crvena zvezda

"O tome smo pričali": Evo šta je Vladan Milojević rekao pred utakmicu Radnički - Crvena zvezda

Večernje novosti pre 4 sati
FUDBALERI Crveni zvezde nakon poraza u Ligi Evrope od Brage (2:0), okreću se obavezama u Superligi Srbije. Očekivanja pred duel sa Radničkim u Nišu izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević. Foto: Tanjug/Jovana Kulašević On je najpre govorio o… »
Radnički spreman za meč sa Crvenom zvezdom

Radnički spreman za meč sa Crvenom zvezdom

Niške vesti pre 5 sati
„Dolazi nam šampion države, Crvena zvezda se bori za titulu, mi za „goli“ život, razlika je ogromna. Međutim, ne može niko da nam uskrati pravo na nadu, želju i sve što je sportski. Činjenica je da igramo bolje u Nišu, voleo bih da ponovimo utakmicu kao… »
Žao mi je zbog navijača, moramo da odgovorimo: Milojević najavio meč sa Radničkim!

Žao mi je zbog navijača, moramo da odgovorimo: Milojević najavio meč sa Radničkim!

Hot sport pre 5 sati
Poruka šefa struke šampiona! Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 26. oktobra od 17 časova gostovati ekipi Radničkog iz Niša u okviru 13. kola Superlige Srbije. Pre utakmice je na pitanja predstavnika medija odgovarao šef stručnog štaba Vladan Milojević… »
"Zvezda se bori za titulu, mi za goli život, razlika je ogromna": Zaustavili Partizan, sada hoće i crveno-bele

"Zvezda se bori za titulu, mi za goli život, razlika je ogromna": Zaustavili Partizan, sada hoće i crveno-bele

Mondo pre 5 sati
Fudbalski klub Radnički ugostiće na "Čairu" u nedelju od 17 časova ekipu Crvene zvezde u okviru 13. kola Superlige Srbije. Očekivanja od naredne utakmice izneli su šef stručnog štaba Tomislav Sivić i igrač Vanja Ilić. "Dolazi nam šampion države, Crvena… »
Milojević: Nije smeo da se desi takav odnos prema dresu

Milojević: Nije smeo da se desi takav odnos prema dresu

Sport klub pre 5 sati
Posle očajne igre u Bragi i teškog poraza, Crvena zvezda će u nedelju (17.00) igrati protiv Radničkog u Nišu. Uprava Crvene zvezde je donela odluku da igrači budu kažnjeni odbijanjem po 10.000 evra od mesečnih zarada. „Uvek je nezgodno posle poraza, ali… »
Vladan Milojević pred gostovanje u Nišu: Moramo da pružimo odgovor, navijači su bili neverovatni u Bragi

Vladan Milojević pred gostovanje u Nišu: Moramo da pružimo odgovor, navijači su bili neverovatni u Bragi

Dnevnik pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 26. oktobra od 17 časova gostovati ekipi Radničkog iz Niša u okviru 13. kola Superlige Srbije. Pre utakmice je na pitanja predstavnika medija odgovarao šef stručnog štaba Vladan Milojević. – Uvek je nezgodan tajming… »
Zvezda se bori za titulu, mi za 'goli' život: Tomislav Sivić imao šta da kaže pred naredni duel Radničkog

Zvezda se bori za titulu, mi za 'goli' život: Tomislav Sivić imao šta da kaže pred naredni duel Radničkog

Večernje novosti pre 5 sati
Fudbalski klub Radnički ugostiće na „Čairu“ ekipu Crvene zvezde u okviru 13. kola Superlige Srbije. FOTO: FK Radnički Niš Očekivanja od naredne utakmice izneli su šef stručnog štaba Tomislav Sivić i igrač Vanja Ilić. Kako je istakao Sivić na ekipi je da… »
Zvezda u nedelju gostuje na "Čairu", karte za utakmicu i na "Marakani"

Zvezda u nedelju gostuje na "Čairu", karte za utakmicu i na "Marakani"

Sportske.net pre 10 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju, 26. oktobra, od 17 časova gostuju Radničkom iz Niša u 13. kola Super lige Srbije, a ulaznice za taj meč biće u prodaji i na stadionu "Rajko Mitić", preneo je danas beogradski klub. Klub je naveo da navijači koji žele da… »

Vesti dana »