Повезане вести
Милојевић открио шта му је засметало против Браге, говорио о повређенима и најавио гостовање у Нишу
Нова 25.10.2025
Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 26. октобра од 17 часова гостовати екипи Радничког у Нишу у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. Пре утакмице је на питања представника медија одговарао Владан Милојевић, тренер Звезде. „Увек је… »
Раднички спреман за меч са Црвеном звездом
Глас југа 25.10.2025
„Долази нам шампион државе, Црвена звезда се бори за титулу, ми за „голи“ живот, разлика је огромна. Међутим, не може нико да нам ускрати право на наду, жељу и све што је спортски. Чињеница је да играмо боље у Нишу, волео бих… »
Сивић пред сутрашњи дуел са Звездом: Они се боре за титулу, ми за голи живот
Градски портал 018 25.10.2025
Након 12. кола Супер лиге Раднички је у веома неповољног ситуацији са само 11 бодова. Ситуацију нимало не олакшава то што нишки клубу наредном колу дочекује Црвену звезду, екипу која се, према речима стратега Радничког, бори за… »
Милојевић љут на играче Звезде, очитао им лекцију: "Оно није смело да се деси, засметало ми као тренеру"
Мондо 25.10.2025
После пораза од Браге (2:0) и лоше партије приказане у Португалу фудбалери Црвене звезде имају прилику за искупљење. У недељу гостују Радничком у Нишу (17х), а пре свега тога је Владан Милојевић причао о свему што се дешавало… »
Милојевић пред Раднички: Очекује нас тежак посао, морамо да пружимо одговор
Спортски журнал 25.10.2025
Тренер Црвене звезде рекао је да му је засметао приступ са којим су његови играчи играли против Браге и додао да је битно да се сад његов тим што пре регенерише. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да ће… »
Милојевић: "Увек је незгодно после пораза"
Б92 25.10.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да ће предстојећа утакмице Супер лиге Србије против Радничког из Ниша бити веома захтевна за његову екипу. "Увек је незгодан тајминг након пораза, али не због… »
Милојевић још једном истакао незадовољство односом према дресу: "Не сме то да се дешава..."
Телеграф 25.10.2025
После изузетно лошег издања у Браги и потпуно заслуженог пораза, фудбалери Црвене звезде враћају се утакмицама у Супер лиги, а ривал ће овог пута бити Раднички из Ниша. Том приликом, Владан Милојевић поново се осврнуо на… »
Милојевић пред меч против Радничког из Ниша: Очекује нас тежак посао, али морамо да пружимо одговор
Радио сто плус 25.10.2025
“Увек је незгодан тајминг након пораза, али не због пораза као пораза, највише због начина на који смо поражени. О томе смо причали. Мислим да су играчи свесни ситуације и немамо пуно времена за размишљање. Очекује нас један… »
Милојевић пред гостовање у Нишу: Увек је незгодан тајминг након пораза...
Курир 25.10.2025
"Увек је незгодан тајминг након пораза, али не због пораза као пораза, највише због начина на који смо поражени. О томе смо причали. Мислим да су играчи свесни ситуације и немамо пуно времена за размишљање. Очекује нас један… »
Владан Милојевић пре Радничког опет о Браги: "Не сме да се има такав однос према дресу"
Спортске.нет 25.10.2025
Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 26. октобра од 17 часова гостовати екипи Радничког из Ниша у оквиру 13. кола Супер лиге Србије. Пре утакмице је на питања представника медија одговарао шеф стручног штаба Владан Милојевић… »
Милојевић: Очекује нас тежак меч са Радничким, играчи су свесни ситуације после Браге
РТС 25.10.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је пред утакмицу 13. кола Суперлиге Србије да његова екипа мора да пружи одговор после пораза од Браге у Лиги Европе и додао да Раднички из Ниша игра веома добро на домаћем… »
"О томе смо причали": Ево шта је Владан Милојевић рекао пред утакмицу Раднички - Црвена звезда
Вечерње новости 25.10.2025
ФУДБАЛЕРИ Црвени звезде након пораза у Лиги Европе од Браге (2:0), окрећу се обавезама у Суперлиги Србије. Очекивања пред дуел са Радничким у Нишу изнео је тренер црвено-белих Владан Милојевић. Фото: Тањуг/Јована Кулашевић Он… »
Раднички спреман за меч са Црвеном звездом
Нишке вести 25.10.2025
„Долази нам шампион државе, Црвена звезда се бори за титулу, ми за „голи“ живот, разлика је огромна. Међутим, не може нико да нам ускрати право на наду, жељу и све што је спортски. Чињеница је да играмо боље у Нишу, волео бих… »
Жао ми је због навијача, морамо да одговоримо: Милојевић најавио меч са Радничким!
Хот спорт 25.10.2025
Порука шефа струке шампиона! Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 26. октобра од 17 часова гостовати екипи Радничког из Ниша у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. Пре утакмице је на питања представника медија одговарао шеф… »
"Звезда се бори за титулу, ми за голи живот, разлика је огромна": Зауставили Партизан, сада хоће и црвено-беле
Мондо 25.10.2025
Фудбалски клуб Раднички угостиће на "Чаиру" у недељу од 17 часова екипу Црвене звезде у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. Очекивања од наредне утакмице изнели су шеф стручног штаба Томислав Сивић и играч Вања Илић. "Долази нам… »
Милојевић: Није смео да се деси такав однос према дресу
Спорт клуб 25.10.2025
После очајне игре у Браги и тешког пораза, Црвена звезда ће у недељу (17.00) играти против Радничког у Нишу. Управа Црвене звезде је донела одлуку да играчи буду кажњени одбијањем по 10.000 евра од месечних зарада. „Увек је… »
Владан Милојевић пред гостовање у Нишу: Морамо да пружимо одговор, навијачи су били невероватни у Браги
Дневник 25.10.2025
Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 26. октобра од 17 часова гостовати екипи Радничког из Ниша у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. Пре утакмице је на питања представника медија одговарао шеф стручног штаба Владан Милојевић. –… »
Звезда се бори за титулу, ми за 'голи' живот: Томислав Сивић имао шта да каже пред наредни дуел Радничког
Вечерње новости 25.10.2025
Фудбалски клуб Раднички угостиће на „Чаиру“ екипу Црвене звезде у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. ФОТО: ФК Раднички Ниш Очекивања од наредне утакмице изнели су шеф стручног штаба Томислав Сивић и играч Вања Илић. Како је… »
Звезда у недељу гостује на "Чаиру", карте за утакмицу и на "Маракани"
Спортске.нет 25.10.2025
Фудбалери Црвене звезде у недељу, 26. октобра, од 17 часова гостују Радничком из Ниша у 13. кола Супер лиге Србије, а улазнице за тај меч биће у продаји и на стадиону "Рајко Митић", пренео је данас београдски клуб. Клуб је навео… »
Вести дана »
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, међу њима било и жена! "Држали су се за сплав" (видео)
Курир пре 31 минутајош 18 повезаних
Планине и овог јутра изнад облака: На овој српској лепотици јутрос чак 5 степени, фотографије све говоре
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних
Масовни украјински напад, седам сати пакла у Москви! Затворени сви главни аеродроми, огласио се градоначелник Собјањин, удари и на друге делове Русије (видео)
Курир пре 1 сатјош 19 повезаних
Вучић у Бриселу, пред камерама, открио да је добио поруку из Москве, Фон дер Лајен га прекинула
Нова пре 31 минутајош 16 повезаних