Povezane vesti
Instagram mape: Ugrožavanje bezbednosti ili nova opcija za druženje
Radio 021 25.10.2025
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored… »
BBC News 25.10.2025
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To… »
Danas 25.10.2025
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape. Objave u ružičastom krugu… »
NIN 25.10.2025
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo - mape. Objave u ružičastom krugu… »
Južne vesti 25.10.2025
Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape… »
Vesti dana »
Ova odluka ostaje na snazi: Mađar o kupovini ruske nafte i saradnji sa Moskvom
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Počela pomorska blokada Irana, Tramp preti uništenjem brodova, Teheran najavljuje čvrst odgovor
NIN pre 40 minutajoš 93 povezane
Evo šta će biti sa Orbanom nakon poraza na izborima: Odlazeći premijer Mađarske otkrio plan (video)
Blic pre 39 minutajoš 200 povezanih
"Seckaju ih": U nedelju se šuškalo da je Sijarto pobegao, danas Mađar tvrdi da je sve vreme tu i da uništava važna dokumenta
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 5 satijoš 28 povezanih