Povezane vesti
Instagram mape: Ugrožavanje bezbednosti ili nova opcija za druženje
Radio 021 25.10.2025
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored… »
BBC News 25.10.2025
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To… »
Danas 25.10.2025
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape. Objave u ružičastom krugu… »
NIN 25.10.2025
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo - mape. Objave u ružičastom krugu… »
Južne vesti 25.10.2025
Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 28 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 66 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih