Povezane vesti
Instagram mape: Ugrožavanje bezbednosti ili nova opcija za druženje
Radio 021 pre 17 sati
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored… »
BBC News pre 17 sati
Ova funkcija omogućava korisnicima da dele tačnu lokaciju u realnom vremenu jedni sa drugima, što kod nekih izaziva zabrinutost. U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To… »
Danas pre 17 sati
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape. Objave u ružičastom krugu… »
Južne vesti pre 17 sati
Dado Ruvić/ Reuters U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo – mape… »
NIN pre 17 sati
U pauzi pisanja teksta, otvaram Instagram aplikaciju. Vidim da je moja drugarica u kafiću pored kancelarije gde radim. To sam i ranije mogla da znam, ali ovaj put je jednostavnije, zbog nove opcije koju je Instagram uveo - mape. Objave u ružičastom krugu… »
Vesti dana »
Delio nestvarne asistencije, skakao, šutirao koliko je trebalo... Ovo su najbolji potezi Nikole Jokića sa meča Denver - Finiks! (video)
Kurir pre 1 minutjoš 34 povezane
FOTO, VIDEO Teška saobraćajna nesreća na Novom Beogradu: Poginuli dete, majka i otac
Radio 021 pre 17 minutajoš 41 povezana