Povezane vesti

"Milicu Pavlović i Barbaru Bobak ne mogu da slušam": Voditelj opleo po pevačicama

"Milicu Pavlović i Barbaru Bobak ne mogu da slušam": Voditelj opleo po pevačicama

Mondo pre 18 sati
Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i direktnim komentarima, ponovo je privukao pažnju iskrenim mišljenjem o pojedinim ličnostima sa domaće estrade. Pogledajte fotografije Milana Miloševića: Tokom gostovanja u podkastu kod Lune Đogani… »
"Iritantne su mi" Milan Milošević oštro o Milici Pavlović i Barbari Bobak: Totalno mi para uši, ne mogu...

"Iritantne su mi" Milan Milošević oštro o Milici Pavlović i Barbari Bobak: Totalno mi para uši, ne mogu...

Kurir pre 21 sat
Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i upečatljivim izjavama, ponovo je privukao pažnju javnosti iskrenim komentarom o pojedinim estradnim ličnostima. Gostujući u podkastu kod Lune Đogani, Milošević je odgovarao na pitanja o domaćoj estradi, a… »
"Para mi uši, ne mogu" Milan Milošević osuo paljbu po Milici Pavlović i Barbari Bobak!

"Para mi uši, ne mogu" Milan Milošević osuo paljbu po Milici Pavlović i Barbari Bobak!

Alo pre 20 sati
Dao svoj sud! Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i upečatljivim izjavama, ponovo je privukao pažnju javnosti iskrenim komentarom o pojedinim estradnim ličnostima. Bio je u prilici da odgovara na pitanja estradnjacima, a jedno od njih bilo je… »
"Iritantne su, paraju mi uši": Milan Milošević opleo po poznatim pevačicama, bez zadrške rekao: "Ne mogu da ih odgledam do…

"Iritantne su, paraju mi uši": Milan Milošević opleo po poznatim pevačicama, bez zadrške rekao: "Ne mogu da ih odgledam do…

Blic pre 1 dan
Voditelj Milan Milošević poznat je po britkom jeziku, ali i po iskrenim izjavama pa je tako otvoreno imenovao pevačice koje nikako ne voli. Milan je dobio pitanje ko mu je najiritantniji sa javne scene, a on nije hteo da ostane suzdržan, već je odmah… »

Vesti dana »