Povezane vesti
"Milicu Pavlović i Barbaru Bobak ne mogu da slušam": Voditelj opleo po pevačicama
Mondo 25.10.2025
Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i direktnim komentarima, ponovo je privukao pažnju iskrenim mišljenjem o pojedinim ličnostima sa domaće estrade. Pogledajte fotografije Milana Miloševića: Tokom gostovanja u podkastu kod Lune Đogani… »
"Iritantne su mi" Milan Milošević oštro o Milici Pavlović i Barbari Bobak: Totalno mi para uši, ne mogu...
Kurir 25.10.2025
Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i upečatljivim izjavama, ponovo je privukao pažnju javnosti iskrenim komentarom o pojedinim estradnim ličnostima. Gostujući u podkastu kod Lune Đogani, Milošević je odgovarao na pitanja o domaćoj estradi, a… »
"Para mi uši, ne mogu" Milan Milošević osuo paljbu po Milici Pavlović i Barbari Bobak!
Alo 25.10.2025
Dao svoj sud! Voditelj Milan Milošević, poznat po svom humoru i upečatljivim izjavama, ponovo je privukao pažnju javnosti iskrenim komentarom o pojedinim estradnim ličnostima. Bio je u prilici da odgovara na pitanja estradnjacima, a jedno od njih bilo je… »
"Iritantne su, paraju mi uši": Milan Milošević opleo po poznatim pevačicama, bez zadrške rekao: "Ne mogu da ih odgledam do…
Blic 25.10.2025
Voditelj Milan Milošević poznat je po britkom jeziku, ali i po iskrenim izjavama pa je tako otvoreno imenovao pevačice koje nikako ne voli. Milan je dobio pitanje ko mu je najiritantniji sa javne scene, a on nije hteo da ostane suzdržan, već je odmah… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti objavili: Prikupljeno skoro 400.000 potpisa za jedan dan u akciji „Raspiši pobedu“
Nova pre 23 minutajoš 63 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 1 satjoš 82 povezane
Au, kakvo iznenađenje: Drčelić uzeo mikrofon i najavio igrača koji bi mogao da bude ključan za Zvezdu ove sezone!
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih