Povezane vesti
Premijer Macut: “Prevelika demokratičnost početkom godine dovela do anarhizma u Srbiji”
Serbian News Media 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu “zemljom zavladao anarhizam”. “Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
„Srbija je bila previše demokratična“: Da li je premijer Macut upravo najavio još veću represiju vlasti?
Nedeljnik 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu „zemljom zavladao anarhizam“. „Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Macut: Demokratija u Srbiji bila prevelika, pa je zavladao anarhizam
Radio 021 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu "zemljom zavladao anarhizam". "Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Premijer Macut: Država bila previše demokratična, u Srbiji na trenutke zavladala anarhija
Novi magazin 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu "zemljom zavladao anarhizam". "Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 8 minutajoš 22 povezane
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
Loš dan protiv Turske je arhiviran, vreme je za napad na bronzu! Srbija je favorit protiv Poljske - evo kakav meč očekuju kladionice!
Kurir pre 8 minutajoš 24 povezane
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23)
Sandžak press pre 3 minutajoš 16 povezanih
AfD pred vratima vlasti u Saksoniji-Anhalt: Da li Nemačka menja lice posle ovih izbora?
Telegraf pre 48 minutajoš 14 povezanih