Povezane vesti
Premijer Macut: “Prevelika demokratičnost početkom godine dovela do anarhizma u Srbiji”
Serbian News Media 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu “zemljom zavladao anarhizam”. “Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
„Srbija je bila previše demokratična“: Da li je premijer Macut upravo najavio još veću represiju vlasti?
Nedeljnik 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu „zemljom zavladao anarhizam“. „Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Macut: Demokratija u Srbiji bila prevelika, pa je zavladao anarhizam
Radio 021 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu "zemljom zavladao anarhizam". "Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Premijer Macut: Država bila previše demokratična, u Srbiji na trenutke zavladala anarhija
Novi magazin 25.10.2025
Premijer Đuro Macut ocenio je danas da je država početkom godine pokazala prevelik stepen demokratičnosti i da je zbog toga u jednom momentu "zemljom zavladao anarhizam". "Mislim da je demokratija u Srbiji stvarno bila ekstenzivna. Ta demokratičnost u… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
CIK nije verifikovala Srpsku listu za izbore 28. decembra: oglasio se OEBS
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Biznis forum u Skoplju okupiće sutra 200 makedonskih i srpskih privrednika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Herojski! Pripadnici Gorske službe spasili vojnike BiH s vrha planine Čvrsnice (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Moskva nije spremna ni na kakav ustupak! Zvaničnik NATO: Rusija održava svoje teritorijalne zahteve
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana