Повезане вести
Премијер Мацут: “Превелика демократичност почетком године довела до анархизма у Србији”
Сербиан Невс Медиа 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту “земљом завладао анархизам”. “Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
„Србија је била превише демократична“: Да ли је премијер Мацут управо најавио још већу репресију власти?
Недељник 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту „земљом завладао анархизам“. „Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
Мацут: Демократија у Србији била превелика, па је завладао анархизам
Радио 021 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту "земљом завладао анархизам". "Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
Премијер Мацут: Држава била превише демократична, у Србији на тренутке завладала анархија
Нови магазин 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту "земљом завладао анархизам". "Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних
Зеленски: Украјини недостаје 800 милиона долара за куповину америчког оружја
Политика пре 16 минутајош 89 повезаних