Повезане вести

Премијер Мацут: “Превелика демократичност почетком године довела до анархизма у Србији”

Премијер Мацут: “Превелика демократичност почетком године довела до анархизма у Србији”

Сербиан Невс Медиа 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту “земљом завладао анархизам”. “Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
„Србија је била превише демократична“: Да ли је премијер Мацут управо најавио још већу репресију власти?

„Србија је била превише демократична“: Да ли је премијер Мацут управо најавио још већу репресију власти?

Недељник 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту „земљом завладао анархизам“. „Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
Мацут: Демократија у Србији била превелика, па је завладао анархизам

Мацут: Демократија у Србији била превелика, па је завладао анархизам

Радио 021 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту "земљом завладао анархизам". "Мислим да је демократија у Србији стварно била… »
Премијер Мацут: Држава била превише демократична, у Србији на тренутке завладала анархија

Премијер Мацут: Држава била превише демократична, у Србији на тренутке завладала анархија

Нови магазин 25.10.2025
Премијер Ђуро Мацут оценио је данас да је држава почетком године показала превелик степен демократичности и да је због тога у једном моменту "земљом завладао анархизам". "Мислим да је демократија у Србији стварно била… »

Вести дана »