Povezane vesti
Cicipas ušao u taksi kod Srbina u Čikagu, a onda se desio spektakl: "Namignuo mi je i rekao..."
Telegraf pre 1 dan
Stefanos Cicipas ranije tokom nedelje objavio je da je završio sezonu, a u Čikagu mu se dogodila komična situacija sa taksistom iz Srbije. Naime, grčki teniser seo je u taksi, tamo ga je zatekao Srbin koji ga je vozio. Seo je Grk, a onda je usledila… »
"Srpski taksista me pogledao mrtav ozbiljan, rekao sam mu - Ne": Stefanos Cicipas doživeo neverovatnu scenu
Mondo pre 9 sati
Poznati grčki teniser Stefanos Cicipas (27 godina), nekadašnji rival Novaka Đokovića u grend slem finalima, doživeo je neverovatnu scenu sa srpskim taksistom u Čikagu. Morao je da mu objašnjava da nije fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman! "Pokupio… »
Cicipas i srpski taksista: „Ti si Grizman?! Jesi, jesi…“
Sport klub pre 12 sati
Grčki teniser Stefanos Cicipas podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama anegdotu sa srpskim taksistom u Čikagu. Njegova sličnost sa Antoanom Grizmanom došla je do izražaja. „Povezao me srpski taksista u Čikagu“ započeo je priču grčki… »
Vesti dana »
Rhmz upozorio Ove delove Srbije očekuju velike količine padavina danas i sutra kiša će liti kao iz kabla
Dnevnik pre 15 minutajoš 10 povezanih
Teška nesreća na Novom Beogradu: Tri osobe poginule, sumnja se da su stradali otac, majka i dete
Mondo pre 15 minutajoš 15 povezanih
Na današnji dan: Ivo Andrić dobio Nobelovu nagradu, prikazan prvi telefon
Radio 021 pre 29 minutajoš 3 povezane
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih