Повезане вести
Циципас ушао у такси код Србина у Чикагу, а онда се десио спектакл: "Намигнуо ми је и рекао..."
Телеграф 25.10.2025
Стефанос Циципас раније током недеље објавио је да је завршио сезону, а у Чикагу му се догодила комична ситуација са таксистом из Србије. Наиме, грчки тенисер сео је у такси, тамо га је затекао Србин који га је возио. Сео је… »
"Српски таксиста ме погледао мртав озбиљан, рекао сам му - Не": Стефанос Циципас доживео невероватну сцену
Мондо 25.10.2025
Познати грчки тенисер Стефанос Циципас (27 година), некадашњи ривал Новака Ђоковића у гренд слем финалима, доживео је невероватну сцену са српским таксистом у Чикагу. Морао је да му објашњава да није фудбалер Атлетико Мадрида… »
Циципас и српски таксиста: „Ти си Гризман?! Јеси, јеси…“
Спорт клуб 25.10.2025
Грчки тенисер Стефанос Циципас поделио је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама анегдоту са српским таксистом у Чикагу. Његова сличност са Антоаном Гризманом дошла је до изражаја. „Повезао ме српски таксиста у Чикагу“… »
Вести дана »
Следе нам незапамћене хладноће, температуре у појединим деловима Србије до -25 степени: Да ли ће бити снега наредних дана
Правда пре 1 сатјош 38 повезаних
Струја у прекиду због снежног невремена: Екипе Електродистрибуције Србије интензивно санирају кварове на подручју Мајданпека и Бора
Курир пре 1 сатјош 38 повезаних
Виши суд о Суваљу из Ћациленда: Осуђиван на више од 10 година затвора за силовање и друга кривична дела
Недељник пре 1 сатјош 19 повезаних
Амерички имиграциони агент убио мајку троје деце у Минеаполису, Бела кућа на удару
BBC News пре 1 сатјош 44 повезане