Повезане вести

Циципас ушао у такси код Србина у Чикагу, а онда се десио спектакл: "Намигнуо ми је и рекао..."

Циципас ушао у такси код Србина у Чикагу, а онда се десио спектакл: "Намигнуо ми је и рекао..."

Телеграф 25.10.2025
Стефанос Циципас раније током недеље објавио је да је завршио сезону, а у Чикагу му се догодила комична ситуација са таксистом из Србије. Наиме, грчки тенисер сео је у такси, тамо га је затекао Србин који га је возио. Сео је… »
"Српски таксиста ме погледао мртав озбиљан, рекао сам му - Не": Стефанос Циципас доживео невероватну сцену

"Српски таксиста ме погледао мртав озбиљан, рекао сам му - Не": Стефанос Циципас доживео невероватну сцену

Мондо 25.10.2025
Познати грчки тенисер Стефанос Циципас (27 година), некадашњи ривал Новака Ђоковића у гренд слем финалима, доживео је невероватну сцену са српским таксистом у Чикагу. Морао је да му објашњава да није фудбалер Атлетико Мадрида… »
Циципас и српски таксиста: „Ти си Гризман?! Јеси, јеси…“

Циципас и српски таксиста: „Ти си Гризман?! Јеси, јеси…“

Спорт клуб 25.10.2025
Грчки тенисер Стефанос Циципас поделио је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама анегдоту са српским таксистом у Чикагу. Његова сличност са Антоаном Гризманом дошла је до изражаја. „Повезао ме српски таксиста у Чикагу“… »

Вести дана »