Povezane vesti
"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Neriova Hana razvezala jezik o Aneli, potpuni porodični kolaps: Pričala mi je da joj je…
Kurir 25.10.2025
Nerio Ružanji i Aneli Ahmić napravili su pravu pometnju u rijalitiju "Elita 9". Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila njegovu nevenčanu suprugu Hanu… »
"Sita je ucenjuje, mora..." Neriova Hana potkačila Aneli: Kolaps u porodici "Pričala mi je da joj sestra luda"
Telegraf 25.10.2025
Nerio Ružanji i Aneli Ahmić napravili su pravu pometnju u rijalitiju "Elita 9". Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila njegovu nevenčanu suprugu Hanu… »
"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Isplivale šokantne tvrdnje o Aneli, totalni kolaps u porodici Ahmić!
Alo 25.10.2025
Šok! Nerio Ružanji i Anheli Ahmić napravili su pravu pometnju ovogodišnje sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila… »
Vesti dana »
Ženi koja upravljala automobilom koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru određen pritvor
B92 pre 1 satjoš 30 povezanih
Brnabić reagovala na izjavu evroposlanice koja je rekla da su Srbiji potrebne promene
Insajder pre 4 satijoš 41 povezana
BLOG UŽIVO Tramp ponovo zapretio nastavkom rata, Izraelci raketirali hemijsko postrojenje u Iranu
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Partizan izgubio od Žalgirisa, ništa od trijumfa u čast preminulog Vujoševića
Euronews pre 6 minutajoš 98 povezanih
Iranska delegacija stigla u Islamabad; IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom
RTS pre 31 minutajoš 39 povezanih