Povezane vesti

"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Neriova Hana razvezala jezik o Aneli, potpuni porodični kolaps: Pričala mi je da joj je…

"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Neriova Hana razvezala jezik o Aneli, potpuni porodični kolaps: Pričala mi je da joj je…

Kurir 25.10.2025
Nerio Ružanji i Aneli Ahmić napravili su pravu pometnju u rijalitiju "Elita 9". Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila njegovu nevenčanu suprugu Hanu… »
"Sita je ucenjuje, mora..." Neriova Hana potkačila Aneli: Kolaps u porodici "Pričala mi je da joj sestra luda"

"Sita je ucenjuje, mora..." Neriova Hana potkačila Aneli: Kolaps u porodici "Pričala mi je da joj sestra luda"

Telegraf 25.10.2025
Nerio Ružanji i Aneli Ahmić napravili su pravu pometnju u rijalitiju "Elita 9". Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila njegovu nevenčanu suprugu Hanu… »
"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Isplivale šokantne tvrdnje o Aneli, totalni kolaps u porodici Ahmić!

"Sita je ucenjuje, mora da me blati" Isplivale šokantne tvrdnje o Aneli, totalni kolaps u porodici Ahmić!

Alo 25.10.2025
Šok! Nerio Ružanji i Anheli Ahmić napravili su pravu pometnju ovogodišnje sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Aneli je optužila Neria da laže kada priča o golgoti koju je prošao sa majkom, što je njega duboko uvredilo, a još više kada je optužila… »

Vesti dana »

Magla otežava vožnju, do kraja nedelje niska oblačnost

Magla otežava vožnju, do kraja nedelje niska oblačnost

Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 17 povezanih
Pašće Šturm ako Zvezda pobedi sebe

Pašće Šturm ako Zvezda pobedi sebe

Sport klub pre 7 minutajoš 20 povezanih
Tramp: SAD zaplenile tanker kod obale Venecuele

Tramp: SAD zaplenile tanker kod obale Venecuele

Nova pre 1 satjoš 14 povezanih