Povezane vesti
Košarkaš Zvezde o razgovoru sa trenerom: "Ispao sam glup..."
B92 26.10.2025
Ebuka Izundu, košarkaš Crvene zvezde, govorio je otvoreno o svom dosadašnjem iskustvu od dolaska na Mali Kalemegdan. Nigerijac je letos pojačao crveno-bele, a u poslednjoj pobedi nad Megom (94:73) je bio bitan šraf sa osam poena i isto toliko skokova… »
Prijatelju, gde su ti naočare?! Hemija postala ključ uspeha u timu Obradovića, Moneke i Mekintajer u glavnim ulogama!
Hot sport 26.10.2025
Uvek spremni za zabavu! Crvena zvezda vezala je nekoliko pobeda u okviru Evrolige i ABA lige, a dobar duh u ekipi bio je očigledan i tokom meča sa Megom. Crveno-beli rešili su taj meč rezultatom 94:73 i sada se nalaze na trećem mestu na tabeli grupe B… »
Izundu drži koncentraciju, a šta ga je savetovao Tomović?
Sportske.net 26.10.2025
Ebuka Izundu se uklopio u ovaj tim Crvene zvezde. Nigerijac je još jednom dokazao da se radi o snažnom centru, a učestvovao je u pobedi svog tima nad Megom sa 8 poena i 8 skokova. "Mislim da smo jako izašli od početka. Nismo im dali da dobiju… »
Evo kada se nvora vraća na parket: Ne previše dobro, ne previše očajno!
Hot sport 26.10.2025
Definitivno maler tera večite ove sezone! Crvena zvezda ove subote od 20 sati dočekala je Megu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u okviru 4. kola B grupe ABA lige. Rezultat meča, u jednoj rutinskoj pobedi, iznosio je 94:73 za crveno-bele, koji su delili… »
Obradović dobio novi „iks faktor“ – ali i otkrio razlog za brigu
Sputnik 26.10.2025
Posle pet vezanih pobeda od dolaska na mesto trenera Crvene zvezde, Saša Obradović imao je razloga za zadovoljstvo nakon što je pala i Mega (94:73), ali i za brigu zbog nove povrede. Crvena zvezda savladala je Megu u četvrtom kolu ABA lige, a Saša… »
Amorim: Nije me bilo sramota poraza, ali ovo je drugi tim
Sport klub 26.10.2025
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim bio je vidno zadovoljan posle pobede svog tima nad Brajtonom od 4:2, treće uzastopne u Premijer ligi – što je najbolji niz od njegovog dolaska na klupu prošlog novembra. „Ovo je više za navijače. Nikada nisam… »
Ovo je sašin tim, biće kako god on kaže: Izundu zna koliko Obradović donosi!
Hot sport 26.10.2025
Evo kakva je situacija sa novim igračem! Crvena zvezda ove subote od 20 sati dočekala je Megu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u okviru 4. kola B grupe ABA lige. Rezultat meča, u jednoj rutinskoj pobedi, iznosio je 94:73 za crveno-bele, koji su delili… »
Saša Obradović: Nvora je pod terapijama, ne znam kada će debitovati Batler
Danas 26.10.2025
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle ubedljive pobede Crvene zvezde protiv Mege rezultatom 94:73 u okviru ABA lige. Srpski stručnjak je posebno potencirao timsku igru i doprinos svih igrača. „Jako sam zadovoljan odnosom prema… »
ABA liga: Rutinska pobeda Zvezde protiv Mege
Danas 26.10.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu rezultatom 94:73 (23:18, 28:15, 26:21, 17:19) u meču četvrtog kola ABA lige. Zvezda je bolje započela meč, te je povela sa 14:7, ali se Mega nije predavala, pa je na pauzu između prve dve četvrtine utakmice otišča… »
Vesti dana »
"Povlačimo se" Zet Donalda Trampa odustao od kupovine i rekonstrukcije zgrade "Generalštaba"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Zamenik ruskog šefa diplomatije: Nadomak smo diplomatskog rešenja za kraj rata u Ukrajini
Danas pre 59 minutajoš 1 povezana