Povezane vesti

Prijatelju, gde su ti naočare?! Hemija postala ključ uspeha u timu Obradovića, Moneke i Mekintajer u glavnim ulogama!

Prijatelju, gde su ti naočare?! Hemija postala ključ uspeha u timu Obradovića, Moneke i Mekintajer u glavnim ulogama!

Hot sport pre 1 sat
Uvek spremni za zabavu! Crvena zvezda vezala je nekoliko pobeda u okviru Evrolige i ABA lige, a dobar duh u ekipi bio je očigledan i tokom meča sa Megom. Crveno-beli rešili su taj meč rezultatom 94:73 i sada se nalaze na trećem mestu na tabeli grupe B… »
Izundu drži koncentraciju, a šta ga je savetovao Tomović?

Izundu drži koncentraciju, a šta ga je savetovao Tomović?

Sportske.net pre 5 sati
Ebuka Izundu se uklopio u ovaj tim Crvene zvezde. Nigerijac je još jednom dokazao da se radi o snažnom centru, a učestvovao je u pobedi svog tima nad Megom sa 8 poena i 8 skokova. "Mislim da smo jako izašli od početka. Nismo im dali da dobiju… »
Evo kada se nvora vraća na parket: Ne previše dobro, ne previše očajno!

Evo kada se nvora vraća na parket: Ne previše dobro, ne previše očajno!

Hot sport pre 6 sati
Definitivno maler tera večite ove sezone! Crvena zvezda ove subote od 20 sati dočekala je Megu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u okviru 4. kola B grupe ABA lige. Rezultat meča, u jednoj rutinskoj pobedi, iznosio je 94:73 za crveno-bele, koji su delili… »
Obradović dobio novi „iks faktor“ – ali i otkrio razlog za brigu

Obradović dobio novi „iks faktor“ – ali i otkrio razlog za brigu

Sputnik pre 6 sati
Posle pet vezanih pobeda od dolaska na mesto trenera Crvene zvezde, Saša Obradović imao je razloga za zadovoljstvo nakon što je pala i Mega (94:73), ali i za brigu zbog nove povrede. Crvena zvezda savladala je Megu u četvrtom kolu ABA lige, a Saša… »
Amorim: Nije me bilo sramota poraza, ali ovo je drugi tim

Amorim: Nije me bilo sramota poraza, ali ovo je drugi tim

Sport klub pre 7 sati
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim bio je vidno zadovoljan posle pobede svog tima nad Brajtonom od 4:2, treće uzastopne u Premijer ligi – što je najbolji niz od njegovog dolaska na klupu prošlog novembra. „Ovo je više za navijače. Nikada nisam… »
Ovo je sašin tim, biće kako god on kaže: Izundu zna koliko Obradović donosi!

Ovo je sašin tim, biće kako god on kaže: Izundu zna koliko Obradović donosi!

Hot sport pre 8 sati
Evo kakva je situacija sa novim igračem! Crvena zvezda ove subote od 20 sati dočekala je Megu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u okviru 4. kola B grupe ABA lige. Rezultat meča, u jednoj rutinskoj pobedi, iznosio je 94:73 za crveno-bele, koji su delili… »
Saša Obradović: Nvora je pod terapijama, ne znam kada će debitovati Batler

Saša Obradović: Nvora je pod terapijama, ne znam kada će debitovati Batler

Danas pre 19 sati
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle ubedljive pobede Crvene zvezde protiv Mege rezultatom 94:73 u okviru ABA lige. Srpski stručnjak je posebno potencirao timsku igru i doprinos svih igrača. „Jako sam zadovoljan odnosom prema… »
ABA liga: Rutinska pobeda Zvezde protiv Mege

ABA liga: Rutinska pobeda Zvezde protiv Mege

Danas pre 19 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu rezultatom 94:73 (23:18, 28:15, 26:21, 17:19) u meču četvrtog kola ABA lige. Zvezda je bolje započela meč, te je povela sa 14:7, ali se Mega nije predavala, pa je na pauzu između prve dve četvrtine utakmice otišča… »

Vesti dana »