Povezane vesti

"Plakala sam u sudnici" Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: Otišli smo zajedno u sud, pitao me je koju košulju…

"Plakala sam u sudnici" Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: Otišli smo zajedno u sud, pitao me je koju košulju…

Kurir pre 7 sati
Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je ispričala, da iako je želela da se razvede, nakon tog čina osetila se loše. -… »
Dok se ona raspadala, njega je zanimalo samo jedno Emina Jahović o razvodu od Mustafe: "Bilo je mnogo tenzije i stresa"

Dok se ona raspadala, njega je zanimalo samo jedno Emina Jahović o razvodu od Mustafe: "Bilo je mnogo tenzije i stresa"

Alo pre 9 sati
Razveli se nakon 10 godina braka, a sada prvi put progovorila o detaljima. Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je… »
"Plakala sam u sudnici": Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: "Sve se srušilo, kada sam se vratila kući sama…

"Plakala sam u sudnici": Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: "Sve se srušilo, kada sam se vratila kući sama…

Blic pre 11 sati
Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je u jednoj emisiji otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je ispričala, da iako je želela da se razvede, nakon tog čina… »

Vesti dana »