Povezane vesti
"Plakala sam u sudnici" Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: Otišli smo zajedno u sud, pitao me je koju košulju…
Kurir 26.10.2025
Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je ispričala, da iako je želela da se razvede, nakon tog čina osetila se loše. -… »
Dok se ona raspadala, njega je zanimalo samo jedno Emina Jahović o razvodu od Mustafe: "Bilo je mnogo tenzije i stresa"
Alo 26.10.2025
Razveli se nakon 10 godina braka, a sada prvi put progovorila o detaljima. Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je… »
"Plakala sam u sudnici": Emina Jahović prvi put o danu razvoda sa Mustafom: "Sve se srušilo, kada sam se vratila kući sama…
Blic 26.10.2025
Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine, a sada je u jednoj emisiji otkrila kako je izgledao dan kada su njen bivši suprug i ona potpisali papire za razvod braka. Emina je ispričala, da iako je želela da se razvede, nakon tog čina… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac (35) iz Zrenjanina: Ivan Vijoglavin nestao 3. januara, majka ga očajnički tražila sve dok telo nije isplivalo iz Tise pre 7 dana! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Isplivao plan Amerike za kontrolu Ormuskog moreuza: Ovo bi mogle biti ključne mete
Mondo pre 9 minutajoš 164 povezane
Obraća se Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to": Moj odgovor je bio...
Kurir pre 34 minutajoš 29 povezanih
Fond PIO objavio rang-liste za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama
NIN pre 59 minutajoš 22 povezane
Memfis nadigrao Denver, Jokić odličan, nedostajalo dodavanje za tripl-dabl (video)
Dnevnik pre 4 satijoš 27 povezanih