Повезане вести

САД и Кина припремају свеобухватни трговински споразум који ће Трумп и КСи финализовати

САД и Кина припремају свеобухватни трговински споразум који ће Трумп и КСи финализовати

Блоомберг Адриа пре 23 дана
Водећи трговински преговарачи САД и Кине изјавили су да су постигли договор о низу спорних тачака, постављајући услове за лидере Доналда Трумпа и КСи Јинпинга да финализују споразум и ублаже трговинске тензије које су потресле… »
Председник САД предвиђа 'прилично добре споразуме' с Бразилом

Председник САД предвиђа 'прилично добре споразуме' с Бразилом

Блоомберг Адриа пре 23 дана
Председник Доналд Трумп рекао је да верује да ће постићи трговински споразум с Бразилом кад се у недељу састао са својим колегом Луизом Инацијом Лула да Силвом. Трумп је навео да се двојица лидера "веома добро слажу" и да ће… »
Трамп: Решићу кризу између Авганистана и Пакистана врло брзо

Еуроневс пре 23 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да ће "врло брзо решити" кризу између Авганистана и Пакистана, док су мировни преговори у Истанбулу између две земље ушли у други дан. "Чуо сам да су Пакистан… »

Политика пре 23 дана
Пакистан оптужује Авганистан да не спречава милитанте који прелазе границу и нападају пакистанске циљеве. КУАЛА ЛУМПУР – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да ће „врло брзо решити” кризу између… »
Након вести о мртвим војницима Трамп објављује: Решићу кризу врло брзо!

Након вести о мртвим војницима Трамп објављује: Решићу кризу врло брзо!

Ало пре 22 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да ће "врло брзо решити" кризу између Авганистана и Пакистана, док су мировни преговори у Истанбулу између две земље ушли у други дан. "Чуо сам да су Пакистан… »
Трамп: Решићу тај сукоб, врло брзо

Трамп: Решићу тај сукоб, врло брзо

Б92 пре 22 дана
Трамп поручио после убиства 5 војника: "Решићу кризу између Авганистана и Пакистана врло брзо"

Трамп поручио после убиства 5 војника: "Решићу кризу између Авганистана и Пакистана врло брзо"

Телеграф пре 22 дана
Лула: Тимови Бразила и САД ће се одмах састати како би нашли решења за царине

Еуроневс пре 22 дана
Бразилски председник Луиз Инасио Лула да Силва изјавио је данас да је имао позитиван састанак са америчким председником Доналдом Трампом, као и да ће тимови две земље одмах почети разговоре о решењу питања тарифа и другим… »
Трамп сада може и да запева! Постигао моћан споразум са Малезијом о ретким металима! Преговори са Кинезима иду у добром правцу?…

Трамп сада може и да запева! Постигао моћан споразум са Малезијом о ретким металима! Преговори са Кинезима иду у добром правцу?…

Курир пре 22 дана
Председник САД Доналд Трамп је данас потписао споразум са премијером Малезије, којим се Сједињеним државама обезбеђује приступ ретким минералима те азијске земље. Кина, која данас има такорећи монопол нат тим минералима… »

Политика пре 22 дана
Председник је раније назвао повећање тарифа „грешком”, наводећи амерички суфицит у трговини са Бразилом од 410 милијарди долара за 15 година. КУАЛА ЛУМПУР – Бразилски председник Луиз Инасио Лула да Силва изјавио је данас да је… »
Трамп трља руке Постигнут моћан споразум

Трамп трља руке Постигнут моћан споразум

Ало пре 22 дана
Председник САД Доналд Трамп је данас потписао споразум са премијером Малезије, којим се Америци обезбеђује приступ ретким минералима те азијске земље. Председник САД Доналд Трамп је данас потписао споразум са премијером… »
Трамп изразио оптимизам у погледу постизања трговинског споразума са Кином

Еуроневс пре 22 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је оптимистичан у погледу постизања трговинског споразума са Кином и да очекује састанке и у Кини и у Сједињеним Америчким Државама. "Мислим да ц́емо постићи договор са… »

Блиц пре 22 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је оптимистичан у погледу постизања трговинског споразума са Кином и да очекује састанке и у Кини и у Сједињеним Америчким Државама. "Мислим да ћемо постићи договор са Кином… »
Грир: Преговори између САД и Кине иду у правцу сусрета Трампа и Сија

Грир: Преговори између САД и Кине иду у правцу сусрета Трампа и Сија

Еуроневс пре 22 дана
Трговински преговори између Сједињених Америчких Држава и Кине крец́у се ка тачки у којој председник САД Доналд Трамп и кинески председник Си Ђинпинг могу да одрже продуктиван састанак касније ове недеље, изјавио је данас у… »
Трамп се састао са председником бразила Амерички председник се обратио на конференцији за медије: Веома сам уверен...

Трамп се састао са председником бразила Амерички председник се обратио на конференцији за медије: Веома сам уверен...

Ало пре 22 дана
Током састанка са бразилским председником Лулом да Силвом у Малезији, амерички председник Доналд Трамп изразио је уверење да ће Сједињене Америчке Државе и Бразил постићи веома добар договор. "Веома сам уверен да можемо да… »
Трговински односи као темељ за састанак Сија и Трампа

Трговински односи као темељ за састанак Сија и Трампа

Политика пре 22 дана
Мислим да имамо веома успешан оквир у коме ће лидери разговарати у четвртак, рекао је Бесент. Амерички министар финансија Скот Бесент изјавио је данас да су трговински разговори одржани са Кином у Малезији током викенда поставили… »
Очи света упрте у другу највишу кулу на земљи! Кина и Америка за преговарачким столом! Хоће ли окончати трговински рат…

Очи света упрте у другу највишу кулу на земљи! Кина и Америка за преговарачким столом! Хоће ли окончати трговински рат…

Курир пре 23 дана
Кинески потпредседник Хе Лифенг је стигао у кулу Мердека 118, други највиши небодер на свету, где се одржавају преговори. Америчка делегација је стигла кроз посебан улаз, ван видокруга камера. - Кинеска и америчка делегација… »

Вести дана »