Povezane vesti
Nije ni njoj lako: Dara Bubamara plakala na snimanju Zvezda Granda, a onda kolegama otkrila šta joj se dešava
Svet & Skandal pre 6 sati
Šou Zvezde Granda pun je zanimljivih kandidata koji u svom glasu imaju emociju koju dirnu članove žirija, pa je tako jedan od njih rasplakao Daru Bubamaru. Dara nije uspela da zadrži suze nakon što je takmičar Miloš Petković izveo emotivnu baladu „Kao… »
Dara Bubamara zaplakala u Zvezdama Granda: Nije mogla da dođe sebi kad je on izašao na scenu - ovo se nikada pre nije desilo
Kurir pre 9 sati
Dara Bubamara prolila je suze u " Zvezdama Granda" zbog takmičara Miloša Petkovića kada je zapevao pesmu "Kao moja mati" od Zdravka Čolića. Naime, Miloš Petković (31) iz Trebinja svojim nastupom u "Zvezdama Granda" uspeo je da izazove najdublje emocije… »
Dara Bubamara lila suze u "Zvezdama Granda": Nije mogla da dođe sebi kad je on izašao na scenu: "Nikad mi se ovo nije desilo"
Blic pre 10 sati
Dara Bubamara prolila je suze u "Zvezdama Granda" zbog takmičara Miloša Petkovića kada je zapevao pesmu "Kao moja mati" od Zdravka Čolića. Naime, Miloš Petković (31) iz Trebinja svojim nastupom u " Zvezdama Granda" uspeo je da izazove najdublje emocije… »
Vesti dana »
Studenti koji pešače iz Čačka uz vatromet dočekani u Kosjeriću
Nedeljnik pre 31 minutajoš 40 povezanih
Otkriveno šta će Milomir Marić raditi nakon odlaska s hepija! Zajedno s Koršom je povukao ovaj neočekivani potez, isplivali detalji
Kurir pre 56 minutajoš 29 povezanih
Uznemirujuće Snimak prebijanja oca u Sloveniji koji je došao da pomogne sinu: Tukli ga do smrti!
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Aljbin Kurti ostaje bez vlasti? Ili novi mandatar ili novi izbori na Kosovu
BBC News pre 4 satijoš 33 povezane
Vučić objavio da su uvedene sankcije i Lukoilu: „Ako se ne nađe rešenje, sami ćemo donositi odluke“
Rešetka pre 3 satajoš 23 povezane