Povezane vesti
Nije ni njoj lako: Dara Bubamara plakala na snimanju Zvezda Granda, a onda kolegama otkrila šta joj se dešava
Svet & Skandal 26.10.2025
Šou Zvezde Granda pun je zanimljivih kandidata koji u svom glasu imaju emociju koju dirnu članove žirija, pa je tako jedan od njih rasplakao Daru Bubamaru. Dara nije uspela da zadrži suze nakon što je takmičar Miloš Petković izveo emotivnu baladu „Kao… »
Dara Bubamara lila suze u "Zvezdama Granda": Nije mogla da dođe sebi kad je on izašao na scenu: "Nikad mi se ovo nije desilo"
Blic 26.10.2025
Dara Bubamara prolila je suze u "Zvezdama Granda" zbog takmičara Miloša Petkovića kada je zapevao pesmu "Kao moja mati" od Zdravka Čolića. Naime, Miloš Petković (31) iz Trebinja svojim nastupom u " Zvezdama Granda" uspeo je da izazove najdublje emocije… »
Dara Bubamara zaplakala u Zvezdama Granda: Nije mogla da dođe sebi kad je on izašao na scenu - ovo se nikada pre nije desilo
Kurir 26.10.2025
Dara Bubamara prolila je suze u " Zvezdama Granda" zbog takmičara Miloša Petkovića kada je zapevao pesmu "Kao moja mati" od Zdravka Čolića. Naime, Miloš Petković (31) iz Trebinja svojim nastupom u "Zvezdama Granda" uspeo je da izazove najdublje emocije… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Kanadi: Deset mrtvih, među njima i žena koja je izvršila napad
NIN pre 34 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci primene zakona biće upisano između 300 i 500 hiljada objekata
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Beta pre 9 minutajoš 12 povezanih
Burnih 24 sata za kragujevačku Hitnu pomoć: Obavljeno 38 terenskih intervencija
Telegraf pre 48 minutajoš 13 povezanih