Povezane vesti

"Otimao mikrofon kad je video bakšiš": Svađa o kojoj su svi pričali, Sandra Afrika rekla da je Đani uzeo pare sa veselja

"Otimao mikrofon kad je video bakšiš": Svađa o kojoj su svi pričali, Sandra Afrika rekla da je Đani uzeo pare sa veselja

Mondo pre 2 sata
Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani imali su sukob tokom zajedničke turneje pre nekoliko godina, a svađa među njima je počela zbog novca. Afrika je tada u javnost iznela da je Đani materjalista, te da ne voli ljude koji sve gledaju kroz novac. Đani je… »
"Čekaj devojko, ko si ti?" Đani urnisao Afriku, sukobili se zbog love, pevačica odmah reagovala

"Čekaj devojko, ko si ti?" Đani urnisao Afriku, sukobili se zbog love, pevačica odmah reagovala

Kurir pre 4 sati
Sandra Afrika reagovala je na izjavu svog kolege Radiše Trajkovića Đanija, sa kojim nije u dobrim odnosima zbog para. Naime, Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani imali su sukob tokom zajedničke turneje pre nekoliko godina, a svađa među njima je počela… »
„Koliko hitova imaš? Ko si ti?“: Đani prozvao Sandru Afriku, ona se odmah oglasila

„Koliko hitova imaš? Ko si ti?“: Đani prozvao Sandru Afriku, ona se odmah oglasila

Nova pre 4 sati
Radiša Trajković Đani i Sandra Afrika već neko vreme nisu u dobrim odnosima. Sandra Afrika i Đani posvađali su se pre nekoliko godina tokom zajedničke turneje, a svađa je nastala zbog novca. Naime, Sandra je kolegu nazvala materijalistom i istakla da ne… »
"Ne može da se upoređuje sa mnom!" Đani isprozivao Sandru Afriku, ona mu oštro uzvratila: "i ti i ja znamo..."

"Ne može da se upoređuje sa mnom!" Đani isprozivao Sandru Afriku, ona mu oštro uzvratila: "i ti i ja znamo..."

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Sandra Afrika ponovo se našla u sukobu sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem, nakon što je on u emisiji poručio da "nema ništa protiv nje, ali da ne može da se poredi sa njim". Njih dvoje su već godinama u lošim odnosima zbog novca koji je… »
"Upoređuješ se sa mnom, ko si ti devojko, koliko hitova imaš?!" Đani isprozivao Afriku, ona odmah reagovala: "Nemoj mi samo ti…

"Upoređuješ se sa mnom, ko si ti devojko, koliko hitova imaš?!" Đani isprozivao Afriku, ona odmah reagovala: "Nemoj mi samo ti…

Blic pre 5 sati
Pevačica Sandra Afrika reagovala je na izjavu svog kolege Radiše Trajkovića Đanija, sa kojim nije u dobrim odnosima zbog para. Naime, Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani imali su sukob tokom zajedničke turneje pre nekoliko godina, a svađa među njima je… »

Vesti dana »