Povezane vesti

"Razgovaram sa njim, mora da shvati": Željko Obradović progovorio o Murinenu, traži strpljenje

"Razgovaram sa njim, mora da shvati": Željko Obradović progovorio o Murinenu, traži strpljenje

Mondo pre 2 sata
Navijači Partizana još uvek nisu videli ništa od finske senzacije Mike Murinena. Svima je bilo jasno da će 18-godišnjem igraču biti potrebno vremena da se prilagodi, a trener crno-belih Željko Obradović ne želi da žuri. Ipak, utisak je da Murinen za sada… »
Puno pričam sa njim, razumem i društvene mreže: Obradović progovorio o statusu Mike Murinena!

Puno pričam sa njim, razumem i društvene mreže: Obradović progovorio o statusu Mike Murinena!

Hot sport pre 3 sata
Trener Partizana Željko Obradović govorio je za Sport Klub o mladom košarkašu Miki Murinenu, istakavši da je strpljenje ključ u njegovom razvoju. „Radi se o detetu. To moramo da znamo, igrao je srednju školu i ovde je totalno druga košarka. Strpljenje je… »
Željko Obradović digao glas zbog mike murinena! Reči koje odzvanjaju: "On je dete! Privatan život, društvene mreže... Sve…

Željko Obradović digao glas zbog mike murinena! Reči koje odzvanjaju: "On je dete! Privatan život, društvene mreže... Sve…

Kurir pre 3 sata
Posle maestralnih partija na Eurobasketu, Finac Mika Murinen stigao je u Partizan i navijači su očekivali da će odmah biti veliko pojačanje. Ipak, Murinen se i dalje nije izborio za minutažu, a trener crno-belih, Željko Obradović, otkrio je da sa njim… »
Željko Obradović otkrio: "Razgovarao sam sa Murinenom - radi se o detetu"

Željko Obradović otkrio: "Razgovarao sam sa Murinenom - radi se o detetu"

B92 pre 4 sati
Trener Partizana Željko Obradović je govorio o Miki Murinenu od koga se mnogo očekuje, ali je činjenica da mu je potrebno vreme. Mladi finski talenat Mika Murinen privukao je pažnju evropske javnosti još na Evrobasketu, gde je svojom smelošću i fizičkim… »
Obradović pričao o Murinenu: „Društvene mreže, privatan život, imao sam razgovor sa njim…“

Obradović pričao o Murinenu: „Društvene mreže, privatan život, imao sam razgovor sa njim…“

Nova pre 5 sati
Mika Murinen, mladi finski košarkaš, nije se baš najbolje snašao na početku njegove karijere u Partizanu. Finac je odigrao šest utakmica u dresu crno-belih i ukupno je zabeležio 16 poena na njima, od čega samo jedan u Evroligi (tri utakmice). Mora se… »

Vesti dana »