Povezane vesti

Bojana Lazić raskinula s dečkom: Krila vezu 6 godina, priznala da je s njim doživela grozne situacije

Bojana Lazić raskinula s dečkom: Krila vezu 6 godina, priznala da je s njim doživela grozne situacije

Mondo 26.10.2025
Gostujući u podkastu Lune Đogani, Bojana Lazić je iznenadila kada je govorila o tome kako je okončala vezu u kojoj je bila šest godina. Kako je dodala, raskid joj nije pao lako, ali da zna da je tako bolje za nju. "Imala sam sada ovu šestogodišnju vezu i… »
"Ne mogu da budem sa nekim ko me ne razume" Bojana Lazić prekinula vezu od 6 godina, progovorila o raskidu: Doživela sam…

"Ne mogu da budem sa nekim ko me ne razume" Bojana Lazić prekinula vezu od 6 godina, progovorila o raskidu: Doživela sam…

Kurir 26.10.2025
Bojana Lazić nedavno je progovorila o svom privatnom životu iako joj nije manir da otkriva detalje. U emisiji kod Lune Đogani progovorila je o partneru sa kojim je godinama bila u skladnom odnosu, ali ljubav ipak nije opstala. Bojana je pričala o vezi od… »
Krah nakon 6 godina ljubavi Voditeljka Pinka raskinula dugogodišnju vezu, evo zašto je ostavila partnera

Krah nakon 6 godina ljubavi Voditeljka Pinka raskinula dugogodišnju vezu, evo zašto je ostavila partnera

Alo 26.10.2025
Ističe da je ovoga puta stavila tačku, jer ne može da bude sa nekim ko je ne razume. Bojana Lazić nedavno je progovorila o svom privatnom životu iako joj nije manir da otkriva detalje. Nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je otkrila da je raskinula… »
Bojana Lazić raskinula sa dečkom: Voditeljka krila ljubav, a sad iznenadila: "Za šest godina sam imala scene iz filma, ali i…

Bojana Lazić raskinula sa dečkom: Voditeljka krila ljubav, a sad iznenadila: "Za šest godina sam imala scene iz filma, ali i…

Blic 26.10.2025
Voditeljka Bojana Lazić ne voli toliko da eksponira privatni život, a sada je otkrila da je više od pola decenije bila zaljubljena, ali da se ta veza prekinula. Gostujući u podkastu Lune Đogani, Bojana je iznenadila kada je govorila o tome kako je… »

Vesti dana »