Povezane vesti

Keba u kvizu "Superpotera" pokušao za 800.000, ali ga tragači stigli: "Nije lako, treba se setiti odgovora"

Keba u kvizu "Superpotera" pokušao za 800.000, ali ga tragači stigli: "Nije lako, treba se setiti odgovora"

Telegraf pre 25 minuta
Dragan Kojić Keba konačno je ostvario dugogodišnju želju da se oproba u kvizu „Superpoteri“, ali iako je pokušao da odgovori pre tragača, iz igre je izašao kao poraženi. Pevač je sve iznenadio kada je stao ispred Jovana Memedovića, a sinoćno izdanje… »
"Nervira me Milica jer zna sve odgovore": Keba u Poteri osvojio 20.000 dinara, pa mu ponudili 800.000 (Video)

"Nervira me Milica jer zna sve odgovore": Keba u Poteri osvojio 20.000 dinara, pa mu ponudili 800.000 (Video)

Mondo pre 1 sat
Pevač Dragan Kojić Keba iznenadio je mnoge kada se pojavio u kvizu "Superpotera". On je u prvom delu igre osvojio 20.000 dinara, a istakao je i da ga nervira tragačica Milica jer zna sve odgovore. Uprkos tome, Milica je Kebi dala zanimljivu ponudu i… »
Keba učestvovao u kvizu „Superpotera“: Nije uspeo da osvoji novac, ali je na kraju odlučio da testira znanje tragača

Keba učestvovao u kvizu „Superpotera“: Nije uspeo da osvoji novac, ali je na kraju odlučio da testira znanje tragača

Nova pre 3 sata
Dragan Kojić Keba je ovog vikenda učestvovao u kvizu "Superpotera". Pevač Dragan Kojić Keba iznenadio je mnoge kada se pojavio u kvizu „Superpotera“. On je u prvom delu igre osvojio 20.000 dinara, a istakao je i da ga nervira tragačica Milica jer zna sve… »
Keba učestvovao u Superpoteri: Pevača stigli tragači na pitanja za 800.000 dinara: "Nije ovo lako, treba se setiti odgovora"

Keba učestvovao u Superpoteri: Pevača stigli tragači na pitanja za 800.000 dinara: "Nije ovo lako, treba se setiti odgovora"

Blic pre 5 sati
Dragan Kojić Keba imao je želju da se oproba u nekom kvizu, a priliku je dobio da odmeri znanje u "Superpoteri". On je pokušao da odgovori pre tragača, ali je iz ove "borbe" otišao kao poraženi. Keba je iznenadio sve kada je stao ispred Jovana… »
Keba odmerio znanje u Superpoteri! Pevaču tragači izbili iz džepa za 800.000 dinara: Prebili ste me kao Zvezda Partizan…

Keba odmerio znanje u Superpoteri! Pevaču tragači izbili iz džepa za 800.000 dinara: Prebili ste me kao Zvezda Partizan…

Kurir pre 4 sati
Dragan Kojić Keba imao je želju da se oproba u nekom kvizu, a priliku je dobio da odmeri znanje u "Superpoteri". On je pokušao da odgovori pre tragača, ali je iz ove "borbe" otišao kao poraženi. Keba je iznenadio sve kada je stao ispred Jovana… »

Vesti dana »