Povezane vesti

Ružno: Bivši Rakićevi treneri likuju posle poraza na UFC 321

Ružno: Bivši Rakićevi treneri likuju posle poraza na UFC 321

Sport klub pre 26 dana
Aleksandar Rakić, najbolji srpski MMA borac, doživeo je težak poraz u subotu na priredbi UFC 321. Dan kasnije, reakcije o neuspehu 33-godišnjeg Bečlije kruže internetom. Rakića je u prvoj rundi prednjim direktom u kontri nokautirao ruski rival Azamat… »
Rakić se oglasio: „Ovaj neuspeh neće definisati moju karijeru“

Rakić se oglasio: „Ovaj neuspeh neće definisati moju karijeru“

Sputnik pre 26 dana
Aleksandar Rakić, srpski MMA borac, koji je pretrpeo nokaut od Rusa Azmata Murkazanova, oglasio se posle poraza. Uputio je izvinjenje svojim navijačima i porodici, dodajući da ovaj neuspeh neće obeležiti njegovu karijeru. „Raketa“ se oglasio putem… »
Najbolji srpski MMA borac se oglasio posle teškog poraza! Ostavio je emotivnu poruku, njegove reči odjekuju: "Vratiću se što…

Najbolji srpski MMA borac se oglasio posle teškog poraza! Ostavio je emotivnu poruku, njegove reči odjekuju: "Vratiću se što…

Kurir pre 26 dana
Srpski MMA borac Aleksandar Rakić doživeo je poraz na UFC 321, gde ga je Azamat Murzakanov nokautirao već u prvoj rundi. Ovo je Rakiću četvrti uzastopni poraz u UFC, dok je Murzakanov ostao neporažen, sa impresivnim skorom od 16 pobeda iz isto toliko… »
Rakić nokautiran, pa poručio: "Vratiću se" FOTO

Rakić nokautiran, pa poručio: "Vratiću se" FOTO

B92 pre 26 dana
Srpski UFC borac Aleksandar Rakić poražen je na UFC 321 u Abu Dabiju. Srpski MMA borac Aleksandar Rakić je u subotu uveče u Abu Dabiju izgubio od Azamata Murzakanova. Murzakanov je Rakića pobedio tehničkim nokautom u prvoj polovini prve runde, kada je… »
"Ovaj poraz me neće definisati": Oglasio se Aleksandar Rakić posle poraza u roku od 2 minuta

"Ovaj poraz me neće definisati": Oglasio se Aleksandar Rakić posle poraza u roku od 2 minuta

Mondo pre 26 dana
Srpski MMA borac Aleksandar Rakić poražen je na UFC 321 i to u prvoj rundi. Napravio je veliku grešku i Azamat Murzakanov iz Rusije je to odmah kaznio, tako da je borba koja se toliko čekala i najavljivala - završena za svega nekoliko minuta, a do… »
Rakić se oglasio posle poraza na UFC 321: "Izvinite što vas razočarao, odluka za trenera je najbolja u životu"

Rakić se oglasio posle poraza na UFC 321: "Izvinite što vas razočarao, odluka za trenera je najbolja u životu"

Telegraf pre 26 dana
Najbolji srpski MMA borac, Aleksandar Rakić, doživeo je četvrti uzastopni poraz u UFC-u, a na UFC 321 je nokautiran u prvoj rundi od strane Azamata Murzakanova, koji je ostao neporažen i sada ima skor od 16 pobeda iz isto toliko mečeva u profi karijeri… »
Rakićeva žena objavila fotografiju iz hotela nakon što je nokautiran na UFC 321 i oduševila porukom!

Rakićeva žena objavila fotografiju iz hotela nakon što je nokautiran na UFC 321 i oduševila porukom!

Telegraf pre 26 dana
Najbolji srpski MMA borac, Aleksandar Rakić, poražen je na UFC 321, pošto ga je nokautirao Azamat Murzakanov pred kraj prve runde. Očekivali su mnogi bolji ishod za Rakića, koji je sada vezao četvrti poraz u UFC-u. Pre svih, on sam i najavljivao je da je… »

Vesti dana »