Povezane vesti

Od Boga je rečeno da nemam decu: Vanesa Šokčić o najosetljivijoj temi

Od Boga je rečeno da nemam decu: Vanesa Šokčić o najosetljivijoj temi

Story pre 23 dana
Pevačica Vanesa Šokčić, poznata po svom snažnom glasu i vedrom duhu, otvorila je dušu u emisiji "Pretres" kod Stefana Usiljanina, gde je iskreno govorila o najemotivnijoj temi - o tome zašto nikada nije postala majka. Njena životna priča satkana je od… »
"Prijateljice mi kažu srećna si što nemaš decu": Vanesa Šokčić progovorila o bolnoj temi

"Prijateljice mi kažu srećna si što nemaš decu": Vanesa Šokčić progovorila o bolnoj temi

Mondo pre 23 dana
Pevačica Vanesa Šokčić gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla teme roditeljstva. "Žao mi je što se nisam ostvarila kao majka, ali ne padam u nesvest, daleko od toga, rekla je Vanesa Šokčić za Hype TV. Složila bih se sa Sneki, da je trebalo da se… »
"Kažu da sam Srećna što nemam decu" Vanesa Šokčić otvorila dušu o majčinstvu i partneru: Supruga ne krijem...

"Kažu da sam Srećna što nemam decu" Vanesa Šokčić otvorila dušu o majčinstvu i partneru: Supruga ne krijem...

Kurir pre 23 dana
Vanesa Šokčić svoj privatan život krije daleko od očiju javnosti, a sada je rešila da progovori o partneru i majčinstvu u kojem se nikada nije ostvarila. Pevačica je priznala da joj je žao što nema decu, ali priznaje da joj to ne predstavlja traumu. -… »
Drugarice mi kažu "Srećna si što nemaš decu" Pevačica iznenadila priznanjem, evo šta misli o potomstvu

Drugarice mi kažu "Srećna si što nemaš decu" Pevačica iznenadila priznanjem, evo šta misli o potomstvu

Alo pre 23 dana
Ističe da deca znaju da nanesu veliku bol roditeljima. Pevačica Vanesa Šokčić progovorila o potomstvu i istakla da joj je žao jer se nije ostvarila kao majka. - Žao mi je što se nisam ostavrila kao majka, ali ne padam u nesvest, daleko od toga - rekla je… »
"Drugarice mi kažu: Srećna si što nemaš decu!" Pevačica Vanesa Šokčić (54) progovorila o potomstvu: "Tad shvatiš kakvu bol…

"Drugarice mi kažu: Srećna si što nemaš decu!" Pevačica Vanesa Šokčić (54) progovorila o potomstvu: "Tad shvatiš kakvu bol…

Blic pre 23 dana
Pevačica Vanesa Šokčić progovorila o potomstvu i istakla da joj je žao jer se nije ostvarila kao majka. - Žao mi je što se nisam ostavrila kao majka, ali ne padam u nesvest, daleko od toga, rekla je Vanesa Šokčić za Hype TV. - Složila bih se sa Sneki, da… »

Vesti dana »